Ak Partili eski Bakan Erdoğan Bayraktar'dan gönderme

Siyaset 15.08.2022 - 04:22, Güncelleme: 15.08.2022 - 04:30
 

Ak Partili eski Bakan Erdoğan Bayraktar'dan gönderme

KOCAELİ HABERİ
61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti'nin Ak Partili eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar twitter sayfasından, "Adalet" ve "Liyakat" sözcüklerini ön plana çıkartan ilginç bir paylaşımda bulundu.. Bayraktar paylaşımında şu ifadeler yer verdi; "Aracımızın bakımını yaptık, yola koyulduk, ön sağdaki adalet tekerine çivi battı, ön sol liyakat tekeri de hava kaçırmaya başladı.iki arka güvenlik ve denetim tekerleri ise kabağa döndü,kurtarıcı aradık,tamiratı yapıp devam edeceğiz." Aracımızın bakımını yaptık, yola koyulduk, ön sağdaki adalet tekerine çivi battı, ön sol liyakat tekeri de hava kaçırmaya başladı.iki arka güvenlik ve denetim tekerleri ise kabağa döndü,kurtarıcı aradık,tamiratı yapıp devam edeceğiz.— Erdoğan BAYRAKTAR (@erdgnbayraktr) August 13, 2022
KOCAELİ HABERİ

61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti'nin Ak Partili eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar twitter sayfasından, "Adalet" ve "Liyakat" sözcüklerini ön plana çıkartan ilginç bir paylaşımda bulundu..

Bayraktar paylaşımında şu ifadeler yer verdi;

"Aracımızın bakımını yaptık, yola koyulduk, ön sağdaki adalet tekerine çivi battı, ön sol liyakat tekeri de hava kaçırmaya başladı.iki arka güvenlik ve denetim tekerleri ise kabağa döndü,kurtarıcı aradık,tamiratı yapıp devam edeceğiz." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.