REİS İLÇE BAŞKANI VE O

Siyaset 08.08.2022 - 17:21, Güncelleme: 08.08.2022 - 17:21
 

REİS İLÇE BAŞKANI VE O

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit’te katıldığı toplu açılış bayramı sonrası Ak Parti Kocaeli teşkilatıyla bir araya geldi. Erdoğan’ın yoğun programı arasında bu programı gerçekleştirmesi partililere de büyük moral oldu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan miting akşamında, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Teşkilat Toplantısında,  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, üç kademe il, ilçe, mahalle başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri ve istişare kuruluyla bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın da ilçe yöneticileri ve mahalle teşkilat başkanları ile katıldığı bu özel toplantıda, Erdoğan’a müthiş bir sevgi gösterisi yaşandı. Ak Parti Cumhuriyet  Mahalle Başkanı Eyüp Susoy'da, ilçe başkanı Recep Kaya ile Cumhurebaşkanı Erdoğan'ın birlikte çektirdiği fotoğraf karesinin arkasında yer aldı ve o fotoğrafı sosyal medya sayfasından "Reis, ilçe başkanımız ve ben" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit’te katıldığı toplu açılış bayramı sonrası Ak Parti Kocaeli teşkilatıyla bir araya geldi. Erdoğan’ın yoğun programı arasında bu programı gerçekleştirmesi partililere de büyük moral oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan miting akşamında, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Teşkilat Toplantısında,  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, üç kademe il, ilçe, mahalle başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri ve istişare kuruluyla bir araya geldi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın da ilçe yöneticileri ve mahalle teşkilat başkanları ile katıldığı bu özel toplantıda, Erdoğan’a müthiş bir sevgi gösterisi yaşandı. Ak Parti Cumhuriyet  Mahalle Başkanı Eyüp Susoy'da, ilçe başkanı Recep Kaya ile Cumhurebaşkanı Erdoğan'ın birlikte çektirdiği fotoğraf karesinin arkasında yer aldı ve o fotoğrafı sosyal medya sayfasından "Reis, ilçe başkanımız ve ben" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.