CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KOCAELİ'YE GELECEĞİ GÜN VE SAAT BELLİ OLDU

Siyaset 31.07.2022 - 15:28, Güncelleme: 31.07.2022 - 15:40
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KOCAELİ'YE GELECEĞİ GÜN VE SAAT BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30'da Kocaeli'de yapılan hizmetlerin toplu açılış programı için İzmit'te olacak Ak Partil Kocaeli İl ve İlçe teşkilatları program için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Programa ilginin çok yüksek olacağı öngörülüyor.  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30'da Kocaeli'de yapılan hizmetlerin toplu açılış programı için İzmit'te olacak

Ak Partil Kocaeli İl ve İlçe teşkilatları program için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Programa ilginin çok yüksek olacağı öngörülüyor.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.