Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye'de ki Suriyelilere ilişkin yeni açıklama

Dünya 11.07.2022 - 10:15, Güncelleme: 11.07.2022 - 10:15
 

Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye'de ki Suriyelilere ilişkin yeni açıklama

kocaeli haberi
Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye'de doğan Suriyelilere ilişkin açıklama: İktidarımızda 2 senede davul zurna ile gidecekler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Türkiye'de 700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz dünyaya geldi. Bu büyük bir zenginliktir" açıklamalarına cevap verdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “700 bin Suriyeli bebek doğmuş ülkemizde. Bu bebekler de yıkık dökük Suriye'nin zenginliğidir. Sağlıklı şartlarda gidecekler, tüm adımlar hazır. İktidarımızda bu sürecimiz 2 senede tamamlanacak. Bu şartlar da AB fonlaması ile, bizim garantörlüğümüzde oluşturulacak. Davul zurna ile gidecekler.” açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabında yaptığı açıklama şöyle: “700 bin Suriyeli bebek doğmuş ülkemizde. Allah uzun ömürler versin hepsine. Biz meseleye ülkemizin geleceği gözüyle bakıyoruz. Evet, her milletin en büyük zenginliği bebekleridir. Bu bebekler de yıkık dökük Suriye'nin zenginliğidir. Suriye'nin yeniden ayağa kalkması için, evlatları vatanına dönmelidir. Ancak hep söyledim yine söyleyeceğim, ucuz bir ırkçı tavırla değil, düzgün, devlet aklıyla yapılacak iştir bu. Sağlıklı şartlarda gidecekler, tüm adımlar hazır. İktidarımızda bu sürecimiz 2 senede tamamlanacak. Bu şartlar da AB fonlaması ile, bizim garantörlüğümüzde oluşturulacak. Davul zurna ile gidecekler.”
kocaeli haberi

Kılıçdaroğlu'ndan Türkiye'de doğan Suriyelilere ilişkin açıklama: İktidarımızda 2 senede davul zurna ile gidecekler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Türkiye'de 700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz dünyaya geldi. Bu büyük bir zenginliktir" açıklamalarına cevap verdi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “700 bin Suriyeli bebek doğmuş ülkemizde. Bu bebekler de yıkık dökük Suriye'nin zenginliğidir. Sağlıklı şartlarda gidecekler, tüm adımlar hazır. İktidarımızda bu sürecimiz 2 senede tamamlanacak. Bu şartlar da AB fonlaması ile, bizim garantörlüğümüzde oluşturulacak. Davul zurna ile gidecekler.” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabında yaptığı açıklama şöyle:

“700 bin Suriyeli bebek doğmuş ülkemizde. Allah uzun ömürler versin hepsine. Biz meseleye ülkemizin geleceği gözüyle bakıyoruz. Evet, her milletin en büyük zenginliği bebekleridir. Bu bebekler de yıkık dökük Suriye'nin zenginliğidir. Suriye'nin yeniden ayağa kalkması için, evlatları vatanına dönmelidir. Ancak hep söyledim yine söyleyeceğim, ucuz bir ırkçı tavırla değil, düzgün, devlet aklıyla yapılacak iştir bu. Sağlıklı şartlarda gidecekler, tüm adımlar hazır. İktidarımızda bu sürecimiz 2 senede tamamlanacak. Bu şartlar da AB fonlaması ile, bizim garantörlüğümüzde oluşturulacak. Davul zurna ile gidecekler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.