İŞTE GEBZE'DE KURBAN KESİMİNİN YENİ ADRESİ

Güncel 10.07.2022 - 05:39, Güncelleme: 10.07.2022 - 05:39
 

İŞTE GEBZE'DE KURBAN KESİMİNİN YENİ ADRESİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi geçtiğimiz yıllarda Kirazpınar'da kurulan kurban satış yerinin bu sene itibari ile Balçık köyünü adres göstermişti. Bu yıl Balçık Mahallesi'nde sadece kurban satışı yapılmadı aynı zamanda Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Gebze Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda kurban kesimleri de yapıldı.. Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamety Güner belediye kadrosunda görevli 5 veteriner hekimi ile birlikte ilk günden itibaren orada hazır bulunarak kurban kesimlerinin kontrolünü yaptılar..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi geçtiğimiz yıllarda Kirazpınar'da kurulan kurban satış yerinin bu sene itibari ile Balçık köyünü adres göstermişti. Bu yıl Balçık Mahallesi'nde sadece kurban satışı yapılmadı aynı zamanda Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Gebze Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda kurban kesimleri de yapıldı..

Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamety Güner belediye kadrosunda görevli 5 veteriner hekimi ile birlikte ilk günden itibaren orada hazır bulunarak kurban kesimlerinin kontrolünü yaptılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.