GEBZE MİMARLAR ODASI BAŞKANI CENK ELGİN'E YENİ GÖREV

Dünya 04.07.2022 - 17:53, Güncelleme: 04.07.2022 - 17:53
 

GEBZE MİMARLAR ODASI BAŞKANI CENK ELGİN'E YENİ GÖREV

KOCAELİ HABERİ
TMMOB Mimarlar Odası Gebze Şubesi Başkanı Cenk Elgin, almış olduğu Bilirkişillik eğitiminin ardından bugün Sakarya Bölge Adliye Mahkemesinde yemin ederek “Bilirkişi” olarak resmen yeni bir göreve daha başladı.. Mimar Cenk Elgin bu haberini sosyal medyadan “Mimarlık Mesleğimizin topluma katkı sağlayacak her alanında, elimden gelen gayreti göstermek üzere yürüdüğüm bu yolda, adaletin sağlanmasına yardım etmek amacıyla Bilirkişilik ünvanını almış, 5271 Sayılı Ceza Mahkemesi Kanunun 64. Maddesi Beşinci Fıkrası uyarınca; ‘Görevimi adalete bağlı kalarak, bilim ve fenne uygun olarak, tarafsızlıkla yerine getireceğime namusum ve vicdanım üzerine yemin ederim’ diyerek Bilirkişilik görevimi ifa etmeye başlamış bulunmaktayım.” sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

TMMOB Mimarlar Odası Gebze Şubesi Başkanı Cenk Elgin, almış olduğu Bilirkişillik eğitiminin ardından bugün Sakarya Bölge Adliye Mahkemesinde yemin ederek “Bilirkişi” olarak resmen yeni bir göreve daha başladı..

Mimar Cenk Elgin bu haberini sosyal medyadan “Mimarlık Mesleğimizin topluma katkı sağlayacak her alanında, elimden gelen gayreti göstermek üzere yürüdüğüm bu yolda, adaletin sağlanmasına yardım etmek amacıyla Bilirkişilik ünvanını almış, 5271 Sayılı Ceza Mahkemesi Kanunun 64. Maddesi Beşinci Fıkrası uyarınca; ‘Görevimi adalete bağlı kalarak, bilim ve fenne uygun olarak, tarafsızlıkla yerine getireceğime namusum ve vicdanım üzerine yemin ederim’ diyerek Bilirkişilik görevimi ifa etmeye başlamış bulunmaktayım.” sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.