YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA

Spor 03.07.2022 - 19:01, Güncelleme: 03.07.2022 - 19:01
 

YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA

KOCAELİ HABERİ
Silverstone GP korkutucu bir kaza ile başladı ve yarış kırmızı bayrakla durduruldu. Guanyu Zhou'nun aracı takla attı. İlk gelen bilgilere göre Çinli pilotun durumunun iyi olduğu belirtiliyor Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'si, ciddi bir kazayla başladı. İngiltere'nin Northamptonshire bölgesindeki 5,8 kilometrelik Silverstone Pisti'nde düzenlenen yarışının ilk turunda, Alpha Tauri'den Yuki Tsunoda, Alpine'den Esteban Ocon, Mercedes'ten George Russell, Alfa Romeo'dan Guanyu Zhou ve Willams'tan Alexander Albon'un araçları kazaya karıştı. Kazada Zhou'nun ters dönerek kum havuzuna sürüklenen aracı, taklalar atarak bariyerleri aştı.  
KOCAELİ HABERİ

Silverstone GP korkutucu bir kaza ile başladı ve yarış kırmızı bayrakla durduruldu. Guanyu Zhou'nun aracı takla attı. İlk gelen bilgilere göre Çinli pilotun durumunun iyi olduğu belirtiliyor

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'si, ciddi bir kazayla başladı.

İngiltere'nin Northamptonshire bölgesindeki 5,8 kilometrelik Silverstone Pisti'nde düzenlenen yarışının ilk turunda, Alpha Tauri'den Yuki Tsunoda, Alpine'den Esteban Ocon, Mercedes'ten George Russell, Alfa Romeo'dan Guanyu Zhou ve Willams'tan Alexander Albon'un araçları kazaya karıştı.

Kazada Zhou'nun ters dönerek kum havuzuna sürüklenen aracı, taklalar atarak bariyerleri aştı.
Son dakika haberi... Formula 1'de korkunç kaza! Guanyu Zhou'nun aracı takla attı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.