ZAFER PARTİ VE ÜMİT ÖZDAĞ'IN O İLE GİRİŞİ YASAKLANDI MI?

Siyaset 27.06.2022 - 10:07, Güncelleme: 27.06.2022 - 10:44
 

ZAFER PARTİ VE ÜMİT ÖZDAĞ'IN O İLE GİRİŞİ YASAKLANDI MI?

Kocaeli Haberi
Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ bu sabah yaptığı paylaşımda, kendisinin ve partisinin hatay'a girişinin Valilik tarafından yasaklandığını dile getirdi.. Ümit Özdağ twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Hatay’a yoldayız. Jandarma ve polis Erzin’de yolu kesmiş. Hatay valiliği 4 gün bütün etkinlikleri iptal etmiş. Zafer Partisi’nin Hatay’a girmesini yasaklamış. 700 bin Suriyelinin yaşadığı Hatay’a Zafer Partisi giremeyecekmiş." ifadelerine yer verdi.. Ümit Özdağ attığı ikinci tweet'te de "Zafer Partisi olarak Hatay’a Türkiye sınırları içerisinde karayolu ile giriş yapamıyoruz. Hatay’a; IŞID veya PKK’lı bir terörist, sapık bir Afgan olarak girmek ise serbest. Zafer Partisine girmek yasak. Suriye’ye geçerek Hatay’a girmek en güvenli ve kolay yol" diye tepki gösterdi..
Kocaeli Haberi

Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ bu sabah yaptığı paylaşımda, kendisinin ve partisinin hatay'a girişinin Valilik tarafından yasaklandığını dile getirdi..

Ümit Özdağ twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Hatay’a yoldayız. Jandarma ve polis Erzin’de yolu kesmiş. Hatay valiliği 4 gün bütün etkinlikleri iptal etmiş. Zafer Partisi’nin Hatay’a girmesini yasaklamış. 700 bin Suriyelinin yaşadığı Hatay’a Zafer Partisi giremeyecekmiş." ifadelerine yer verdi..

Ümit Özdağ attığı ikinci tweet'te de "Zafer Partisi olarak Hatay’a Türkiye sınırları içerisinde karayolu ile giriş yapamıyoruz. Hatay’a; IŞID veya PKK’lı bir terörist, sapık bir Afgan olarak girmek ise serbest. Zafer Partisine girmek yasak. Suriye’ye geçerek Hatay’a girmek en güvenli ve kolay yol" diye tepki gösterdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.