Gebzeli Devalılar birbirlerini omuzladılar

Siyaset 26.06.2022 - 21:58, Güncelleme: 26.06.2022 - 22:20
 

Gebzeli Devalılar birbirlerini omuzladılar

KOCAELİ HABERİ - FIRAT YUCAK
Siyasetçiler için en zor olanıdır muhalefette siyasetlerini devam ettirebilmek. İktidarın nimetlerinden yoksun b,r şekilde bırakın koca mitingleri bir tarafa mahalle kahvesinde çaylar eşiğinde siyasi sohbet etkinliği bile düzenlemenin maliyeti sorun olur. Deva partisinin, 2 Temmuz 2022 cumartesi günü Gebze Mevlana pazarı park alanında gerçekleştierilecek olan büyük mitinginin tanıtımı için bütçe oluşturmakta zorlanan Gebzeli Deva Partililer,  tanıtımlarını kendi kişisel güçleri ile yaparak, her şeye ve her yere birlikte koşuyorlar. Partilerinin miting afişlerini yukarı noktalara asmak için vinç temin edemeyen partililer, birbrirlerini omuzlayarak yükseklere pankartlarını asmaya gayret ederken, Deva Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş'de o fotoğrafları sosyal medyadan "Bu beraberliğin, Bu azmin, Bu emeğin, Bu adanmışlığın Karşısında ne engel, ne baraj…" sözleri ile paylaştı.
KOCAELİ HABERİ - FIRAT YUCAK

Siyasetçiler için en zor olanıdır muhalefette siyasetlerini devam ettirebilmek. İktidarın nimetlerinden yoksun b,r şekilde bırakın koca mitingleri bir tarafa mahalle kahvesinde çaylar eşiğinde siyasi sohbet etkinliği bile düzenlemenin maliyeti sorun olur.

Deva partisinin, 2 Temmuz 2022 cumartesi günü Gebze Mevlana pazarı park alanında gerçekleştierilecek olan büyük mitinginin tanıtımı için bütçe oluşturmakta zorlanan Gebzeli Deva Partililer,  tanıtımlarını kendi kişisel güçleri ile yaparak, her şeye ve her yere birlikte koşuyorlar.

Partilerinin miting afişlerini yukarı noktalara asmak için vinç temin edemeyen partililer, birbrirlerini omuzlayarak yükseklere pankartlarını asmaya gayret ederken, Deva Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş'de o fotoğrafları sosyal medyadan "Bu beraberliğin, Bu azmin, Bu emeğin, Bu adanmışlığın Karşısında ne engel, ne baraj…" sözleri ile paylaştı.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, sokak ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.