AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Siyaset 25.06.2022 - 21:36, Güncelleme: 25.06.2022 - 21:36
 

AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

kocaeli haberi
AK Parti Darıca Belediye Meclis üyesi  Ahmet Hocaoğlu'nun yeğeni Yunus Hocaoğlu Ekşi ailesinin güzel kızı Aleyna Ekşi ile yaşamını birleştirdi.. Aleyna ve Yunus çiftinin bu akşam Darıca Kardelen düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgö, zDarıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca ilçe Başkanı Ufuk Acay, Dilovası İlçe Başkanı Ilhan Yıldırım ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Darıca Meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda davetli  katılım sağladı.. Genç çiftimize yaşam boyu saadet ve mutluluklar diliyoruz.
kocaeli haberi

AK Parti Darıca Belediye Meclis üyesi  Ahmet Hocaoğlu'nun yeğeni Yunus Hocaoğlu Ekşi ailesinin güzel kızı Aleyna Ekşi ile yaşamını birleştirdi..

Aleyna ve Yunus çiftinin bu akşam Darıca Kardelen düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgö, zDarıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca ilçe Başkanı Ufuk Acay, Dilovası İlçe Başkanı Ilhan Yıldırım ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Darıca Meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda davetli  katılım sağladı..

Genç çiftimize yaşam boyu saadet ve mutluluklar diliyoruz.

Bir 18 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.