O İLÇEDE İŞLENEN CİNAYETİN 3 ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Asayiş 22.06.2022 - 09:24, Güncelleme: 22.06.2022 - 09:24
 

O İLÇEDE İŞLENEN CİNAYETİN 3 ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
19.06.2022 günü İzmit'te meydana gelen M.P. isimli şahsın “Ateşli Silah ile Kasten Öldürülmesi” olayı ile ilgili olarak:  S.S., O.G., S.K. ve O.A. isimli şahıslar polisler tarafından aynı gün yakalandı. Yakalanan şüpheliler, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce tamamlanan işlemleri ardından 21.06.2022 günü Adli Makamlara sevk edildi. Şüphelilerden O.A. isimli şahıs alınan ifadesi ardından serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerden S.K. ve O.G. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, S.S. isimli şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
KOCAELİ HABERİ

19.06.2022 günü İzmit'te meydana gelen M.P. isimli şahsın “Ateşli Silah ile Kasten Öldürülmesi” olayı ile ilgili olarak:

 S.S., O.G., S.K. ve O.A. isimli şahıslar polisler tarafından aynı gün yakalandı. Yakalanan şüpheliler, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce tamamlanan işlemleri ardından 21.06.2022 günü Adli Makamlara sevk edildi. Şüphelilerden O.A. isimli şahıs alınan ifadesi ardından serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerden S.K. ve O.G. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, S.S. isimli şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.