KOCAELİ'DE ONLARCA KAÇAK GÖÇMEN DAHA YAKALANDI

Gündem 20.06.2022 - 12:42, Güncelleme: 20.06.2022 - 12:47
 

KOCAELİ'DE ONLARCA KAÇAK GÖÇMEN DAHA YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valiliği'nin düzensiz göçe karşı yürürttüğü çalışmalar sırasında 28 kaçak göçmeni daha yakaladı İşte Valiliğin konu hakkındaki yazılı açıklaması: ''Düzensiz Göçle Mücadelemiz Devam Ediyor 19.06.2022 Pazar günü Kandıra ilçesi sınırları içerisinde Düzensiz Göçle mücadele kapsamında icra edilen önleyici kolluk devriyesi faaliyetleri esnasında farklı uyruklarda  toplamda (28) yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır. Şüpheli olarak ifadeleri alınan (2) taksi şoförünün alınan ilk ifadelerinden edinilen bilgilere göre olayı organize ettiği tespit edilen kişiyi yakalama çalışmaları devam etmekte olup, yakalanan yabancı uyruklu şahıslar ise ifadelerinin alınmasına müteakip sınır dışı işlemlerinin yapılması için Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecektir. Düzensiz göç ile mücadelemiz  kararlılıkla sürdürülmektedir.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valiliği'nin düzensiz göçe karşı yürürttüğü çalışmalar sırasında 28 kaçak göçmeni daha yakaladı

İşte Valiliğin konu hakkındaki yazılı açıklaması:

''Düzensiz Göçle Mücadelemiz Devam Ediyor

19.06.2022 Pazar günü Kandıra ilçesi sınırları içerisinde Düzensiz Göçle mücadele kapsamında icra edilen önleyici kolluk devriyesi faaliyetleri esnasında farklı uyruklarda  toplamda (28) yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır.

Şüpheli olarak ifadeleri alınan (2) taksi şoförünün alınan ilk ifadelerinden edinilen bilgilere göre olayı organize ettiği tespit edilen kişiyi yakalama çalışmaları devam etmekte olup, yakalanan yabancı uyruklu şahıslar ise ifadelerinin alınmasına müteakip sınır dışı işlemlerinin yapılması için Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecektir.

Düzensiz göç ile mücadelemiz  kararlılıkla sürdürülmektedir.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.