GEBZE ATABAY İLAÇ FABRİKASINDA YANGIN

Güncel 20.06.2022 - 11:15, Güncelleme: 20.06.2022 - 11:37
 

GEBZE ATABAY İLAÇ FABRİKASINDA YANGIN

kocaeli haberi
Gebze Dilovası ilçesi sınırnda Muallimkö'de kurulu bulunan Atabay Kimya ilaç fabrikasında yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine il ve ilçelerden çok sayıda itfaiye aracı yangın mahalline geldi.. Atabay Kimya fabrikasında sabah saatlerinde meydana gelen yangında çalışanlar panik içinde dışarı çıkarken,dumanlar bir anda gökyüzünü kapladı. Olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, itfaiye araçlarının yangına müdahale ve soğutma çalışmaları ise devam ediyor.
kocaeli haberi

Gebze Dilovası ilçesi sınırnda Muallimkö'de kurulu bulunan Atabay Kimya ilaç fabrikasında yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine il ve ilçelerden çok sayıda itfaiye aracı yangın mahalline geldi..

Atabay Kimya fabrikasında sabah saatlerinde meydana gelen yangında çalışanlar panik içinde dışarı çıkarken,dumanlar bir anda gökyüzünü kapladı. Olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, itfaiye araçlarının yangına müdahale ve soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.