KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ DUYURU

Asayiş 18.06.2022 - 10:12, Güncelleme: 18.06.2022 - 10:12
 

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ DUYURU

kocaelli haberi
BASIN DUYURUSU                            Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimizin çeşitli noktalarında zaman zaman Drone ile trafik denetimleri yapılmaktadır. İhlali tespit edilen araçlar hakkında gerekli idari işlemler yapılmaktadır.  Yol kullanıcılarında her an denetlenebilirlik duygusunu arttırmak, kural ihlallerini azaltmak, kaza riskini en aza indirmek amacıyla denetimlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
kocaelli haberi

BASIN DUYURUSU                           

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimizin çeşitli noktalarında zaman zaman Drone ile trafik denetimleri yapılmaktadır. İhlali tespit edilen araçlar hakkında gerekli idari işlemler yapılmaktadır. 

Yol kullanıcılarında her an denetlenebilirlik duygusunu arttırmak, kural ihlallerini azaltmak, kaza riskini en aza indirmek amacıyla denetimlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.