ERDOĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Siyaset 17.06.2022 - 14:00, Güncelleme: 17.06.2022 - 14:00
 

ERDOĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının ardından konuştu. Erdoğan "Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın" derken, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın Türkiye'ye ziyareti hakkında açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazının ardından konuştu. YUNANİSTAN İLE İLİŞKİLER Dürüst siyasetçi karşımda olmadıkça bunlarla görüşmeyeceğimi, Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı yapmayacağız dedik. Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın. KÜRESEL ISINMA VE İKLİM ZİRVESİ Sayın Biden'ın da daveti üzerine liderler olarak bunu yapacağız. 3'er dakikalık tebliğlerimiz olacak. İklim ve çevre konularında neler düşündüğümüzü bu görüşmede anlatacağız. SUUDİ ARABİSTAN PRENSİNİN ZİYARETİ Çarşamba günü veliaht prens bu ziyareti gerçekleştiriyor. Ankara'da külliyede kendilerini konuk edeceğiz. İkili, heyetler arası görüşmeler yapacağız. Bundan sonraki sürece ilişkin Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini çok daha yüksek seviyelere nerelere taşıyabiliriz, bunları değerlendireceğiz. Bu bir resmi ziyarettir. Bu resmi ziyaretle biz de resmi kabulümüzü yapacağız.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının ardından konuştu. Erdoğan "Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın" derken, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın Türkiye'ye ziyareti hakkında açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazının ardından konuştu.

YUNANİSTAN İLE İLİŞKİLER

Dürüst siyasetçi karşımda olmadıkça bunlarla görüşmeyeceğimi, Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı yapmayacağız dedik. Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın.

KÜRESEL ISINMA VE İKLİM ZİRVESİ

Sayın Biden'ın da daveti üzerine liderler olarak bunu yapacağız. 3'er dakikalık tebliğlerimiz olacak. İklim ve çevre konularında neler düşündüğümüzü bu görüşmede anlatacağız.

SUUDİ ARABİSTAN PRENSİNİN ZİYARETİ

Çarşamba günü veliaht prens bu ziyareti gerçekleştiriyor. Ankara'da külliyede kendilerini konuk edeceğiz. İkili, heyetler arası görüşmeler yapacağız. Bundan sonraki sürece ilişkin Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini çok daha yüksek seviyelere nerelere taşıyabiliriz, bunları değerlendireceğiz. Bu bir resmi ziyarettir. Bu resmi ziyaretle biz de resmi kabulümüzü yapacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.