Kocaeli’ndeki Gümüşhanelilerden Birlik Beraberlik Vurgusu

Güncel 12.06.2022 - 16:50, Güncelleme: 12.06.2022 - 17:00
 

Kocaeli’ndeki Gümüşhanelilerden Birlik Beraberlik Vurgusu

kocaeli haberi
Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Ertuğrul Taşlı ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanlığına seçilen Kenan Öge ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kocaeli’ndeki kent kültürüne ve yaşamına  örnek çalışmalarla katkı sağlayan Kocaeli Gümüşhaneliler  Vakfı ile Kocaeli Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu, birlik ve beraberliği sürdürmeye devam ederek ortak çalışmalar ve iş birliği için yapılacak projelerde  istişareler için yeni dönemde  daha sık bir araya gelecekler.  Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Merkezinde yapılan ziyarete Vakıf Başkanı Kenan Öğe ile Cemalettin Özkan, Enes Çelik , Vedat Eren, Faruk Öktem,  Adem Korkmaz, Özer Öztürk, Körfez Yağmurdere köyü Dernek Başkanı Kadir Er ile Kocaeli GÜDEF Başkanı Ertuğrul Taşlı, Yusuf Yıldız. Burak Şahin. Ekrem Meral. Hatice Pala. Rafet Meral. Selami Kolcu katıldı. Kocaeli GÜDEF Başkanı Ertuğrul Taşlı, Vakıf Başkanı Kenan Öğe ve yönetici arkadaşları ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.  Başkan Taşlı'da bu ziyaretten dolayı duydukları sevinci dile getirerek teşekkür etti..
kocaeli haberi

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Ertuğrul Taşlı ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanlığına seçilen Kenan Öge ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kocaeli’ndeki kent kültürüne ve yaşamına  örnek çalışmalarla katkı sağlayan Kocaeli Gümüşhaneliler  Vakfı ile Kocaeli Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu, birlik ve beraberliği sürdürmeye devam ederek ortak çalışmalar ve iş birliği için yapılacak projelerde  istişareler için yeni dönemde  daha sık bir araya gelecekler. 

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Merkezinde yapılan ziyarete Vakıf Başkanı Kenan Öğe ile Cemalettin Özkan, Enes Çelik , Vedat Eren, Faruk Öktem,  Adem Korkmaz, Özer Öztürk, Körfez Yağmurdere köyü Dernek Başkanı Kadir Er ile Kocaeli GÜDEF Başkanı Ertuğrul Taşlı, Yusuf Yıldız. Burak Şahin. Ekrem Meral. Hatice Pala. Rafet Meral. Selami Kolcu katıldı.

Kocaeli GÜDEF Başkanı Ertuğrul Taşlı, Vakıf Başkanı Kenan Öğe ve yönetici arkadaşları ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.  Başkan Taşlı'da bu ziyaretten dolayı duydukları sevinci dile getirerek teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.