AK PARTİ'DEN FLAŞ ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Ekonomi 07.06.2022 - 19:54, Güncelleme: 07.06.2022 - 19:59
 

AK PARTİ'DEN FLAŞ ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti'den asgari ücrete ilişkin yeni bir açıklama geldi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir" diyerek yeni bir iyileştirmenin sinyalini verdi.​ Özhaseki, Kayseri'de restore edilen Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi'nin açılışının ardından bir gazetecinin, emekli ve asgari ücretliler için yeni bir müjde olup olmadığı sorusuna​​​​​​​ şu sözlerle yanıt verdi: "Enflasyonist bir ortam var. Bu günler böyle getirdi, pandemiden sonraki süreçte böyle bir yere geldik. Önemli olan burada fiyat baskılaması kadar aynı zamanda insanların alım gücünün artmasıdır. Eğer siz bir şey alabiliyorsanız o önemli. Alamıyorsanız gücünüz yetmiyorsa, alım gücünüz yok olmuşsa işte tehlikeli olan bu. O yüzden enflasyon karşısında sabit ve dar gelirliyi ezdirmemek, onların hakkını savunabilmek, gelirini artırıcı birtakım tedbirler almak da hükümetlerin işi. Bu konuda sırayla hepsi yavaş yavaş geliyor. Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir."
KOCAELİ HABERİ

AK Parti'den asgari ücrete ilişkin yeni bir açıklama geldi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir" diyerek yeni bir iyileştirmenin sinyalini verdi.​

Özhaseki, Kayseri'de restore edilen Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi'nin açılışının ardından bir gazetecinin, emekli ve asgari ücretliler için yeni bir müjde olup olmadığı sorusuna​​​​​​​ şu sözlerle yanıt verdi:

"Enflasyonist bir ortam var. Bu günler böyle getirdi, pandemiden sonraki süreçte böyle bir yere geldik. Önemli olan burada fiyat baskılaması kadar aynı zamanda insanların alım gücünün artmasıdır. Eğer siz bir şey alabiliyorsanız o önemli. Alamıyorsanız gücünüz yetmiyorsa, alım gücünüz yok olmuşsa işte tehlikeli olan bu. O yüzden enflasyon karşısında sabit ve dar gelirliyi ezdirmemek, onların hakkını savunabilmek, gelirini artırıcı birtakım tedbirler almak da hükümetlerin işi. Bu konuda sırayla hepsi yavaş yavaş geliyor. Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir."
AKP'li Özhaseki, maaş sorununu kabul etti: Cumhurbaşkanımız halk diliyle  konuşur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.