KILIÇDAROĞLU ONLARA SESLENDİ

Siyaset 05.06.2022 - 13:57, Güncelleme: 05.06.2022 - 13:57
 

KILIÇDAROĞLU ONLARA SESLENDİ

KOCAELİ HABERİ
1 milyon 236 bin öğrenci bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda ter döktü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, LGS'ye giren öğrencilere seslenerek, "Tüm mücadelemiz; ailenizin sizler için gelecek kaygısı taşımadığı bir ülkeyi inşa etmek ve sizlere iyi bir gelecek sunmak için…" dedi. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıfta eğitim gören 1 milyon 236 bin 313 öğrenciye yönelik hazırlık yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın iki oturumu da tamamlandı.  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan LGS'ye giren öğrencilere seslendi. Kılıçdaroğlu paylaşımında, "LGS 2022’de ter döken bu ülkenin güzel evlatları, sınavınızın sonucu ne olursa olsun sizleri çok sevdiğimi bilmenizi istiyor, gözlerinizden öpüyorum" dedi. Kılıçdaroğlu paylaşımının devamında, "Tüm mücadelemiz; ailenizin sizler için gelecek kaygısı taşımadığı bir ülkeyi inşa etmek ve sizlere iyi bir gelecek sunmak için…" ifadelerine yer verdi.  
KOCAELİ HABERİ

1 milyon 236 bin öğrenci bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda ter döktü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, LGS'ye giren öğrencilere seslenerek, "Tüm mücadelemiz; ailenizin sizler için gelecek kaygısı taşımadığı bir ülkeyi inşa etmek ve sizlere iyi bir gelecek sunmak için…" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıfta eğitim gören 1 milyon 236 bin 313 öğrenciye yönelik hazırlık yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın iki oturumu da tamamlandı. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan LGS'ye giren öğrencilere seslendi. Kılıçdaroğlu paylaşımında, "LGS 2022’de ter döken bu ülkenin güzel evlatları, sınavınızın sonucu ne olursa olsun sizleri çok sevdiğimi bilmenizi istiyor, gözlerinizden öpüyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu paylaşımının devamında, "Tüm mücadelemiz; ailenizin sizler için gelecek kaygısı taşımadığı bir ülkeyi inşa etmek ve sizlere iyi bir gelecek sunmak için…" ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.