İZMİT DEĞİL TÜRKİYE GÜLÜMSEMELİ!

Siyaset 04.06.2022 - 21:05, Güncelleme: 04.06.2022 - 21:25
 

İZMİT DEĞİL TÜRKİYE GÜLÜMSEMELİ!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Türkiye'de bir dönemler okullarda, kamu kurumlarında ve askeri tesisilere girişte engel olarak görülen türbanın önünde artık hiç bir engel kalmadı.. Türbanlı kadınların devlet kademesinde artık rahatça vali, kaymakam, hakim, savcı, asker ve polis olabildiği bu yeni dönemde, millet de kendi içinde o dayatma sorunu tamamıyla yok etti.. Türban, Türkiye'de artık siyasetin öznesi olmaktan da çıktı. Artık türbanlı kadınlar siyasi tarihinin bir döneminde "türbanı laik sistem için tehlike olarak gören" CHP'liler ile birlikte siyaset ve hatta  piknik bile yapmaya başladılar.. CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bu yazdıklarıma kanıt olacak bir fotoğrafı sosyal medyadan "Karaabdülbaki Mahallemizde düzenlediğimiz Yaza Merhaba Pikniği'nde kadınlarımız ve çocuklarımızla güzel havanın tadını çıkardık, hep birlikte doyasıya eğlendik. Gülümse İzmit" mesajı ile paylaştı.. İzmit yetmez, bence bu güzel fotoğraf için tüm Türkiye gülümsemeli..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Türkiye'de bir dönemler okullarda, kamu kurumlarında ve askeri tesisilere girişte engel olarak görülen türbanın önünde artık hiç bir engel kalmadı..

Türbanlı kadınların devlet kademesinde artık rahatça vali, kaymakam, hakim, savcı, asker ve polis olabildiği bu yeni dönemde, millet de kendi içinde o dayatma sorunu tamamıyla yok etti..

Türban, Türkiye'de artık siyasetin öznesi olmaktan da çıktı.

Artık türbanlı kadınlar siyasi tarihinin bir döneminde "türbanı laik sistem için tehlike olarak gören" CHP'liler ile birlikte siyaset ve hatta  piknik bile yapmaya başladılar..

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bu yazdıklarıma kanıt olacak bir fotoğrafı sosyal medyadan "Karaabdülbaki Mahallemizde düzenlediğimiz Yaza Merhaba Pikniği'nde kadınlarımız ve çocuklarımızla güzel havanın tadını çıkardık, hep birlikte doyasıya eğlendik. Gülümse İzmit" mesajı ile paylaştı..

İzmit yetmez, bence bu güzel fotoğraf için tüm Türkiye gülümsemeli..

Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.