BAKAN VARANK GEBZE'DE ONLARA ''CAHİL'' DEDİ..

Güncel 01.06.2022 - 13:28, Güncelleme: 01.06.2022 - 14:50
 

BAKAN VARANK GEBZE'DE ONLARA ''CAHİL'' DEDİ..

kocaeli haberi
Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mimar ve Mühendisler Grubu’nun Bilişim Vadisi’nde düzenlediği zirve için Gebze’ye geliyor. Türkiye Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Gebze Şube Başkanı Özlem Kozankurt,  1-3 Haziran tarihlerinde Bilişim Vadisi’nde Avrasya Ar-ge, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi ve Sergisi düzenliyor. 1-3 Haziran 2022 tarihleri arasında Bilişim Vadisi’nde düzenlenecek ve Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katılacağını açıklamıştı... İlk olarak Gebze'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gebze Bilişim Vadisinde muhalefete sert yüklenerek ‘Bunlara üretim cahili’ dediğimizde alınıyorlar, el insaf" dedi.. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ile Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in yanısıra çok sayıda sanayici, bürokrat ve davetlinişn katılımı ile gerçekleşen zirvede konuşan Bakan Varank, 2002 yılında 192 olan organize sanayi bölgesi sayısını 366'ya çıkardıklarını belirterek, "Hala, AK Parti döneminde Türkiye'de fabrika açılmadı, diyebiliyor. Biz kendilerine üretim cahili, dediğimizde alınıyor ama bunlar gerçekten sanayiden de üretimden de anlamıyor. Kendisine defalarca birlikte OSB'leri ziyaret etme çağrısında bulunmama rağmen ana muhalefetin başındaki zat, buna yanaşmadı. Gerçekten el insaf, diyorum" dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gebze Bilişim Vadisi'nde 3 gün sürecek Avrasya Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Zirvesi'ne (Eurıtech) katıldı. 2002 yılında 192 olan organize sanayi bölgesi sayısını 366'ya çıkardıklarını açıklayan Varank, konuşmasına şöyle devam etti; "İşte dün açıklanan büyüme rakamları da bunun en somut kanıtı ama bakıyorsunuz, bu apaçık gelişmelere rağmen birileri, çıkıp bu rakamlara burun kıvırabiliyor. Hala, AK Parti döneminde Türkiye'de fabrika açılmadı, diyebiliyor. Biz kendilerine üretim cahili, dediğimizde alınıyor ama bunlar gerçekten sanayiden de üretimden de anlamıyor. Kendisine defalarca birlikte OSB'leri ziyaret etme çağrısında bulunmama rağmen ana muhalefetin başındaki zat, buna yanaşmadı. Dün yine aynı mesnetsiz iddialarına devam etti. Gerçekten el insaf, diyorum. OSB'lerin hükümetlerimiz döneminde nasıl geliştiğini ve tüm Anadolu'ya yayıldığını bilmeyen mi var? İşte buyurun, 2002 yılında çoğu yapım aşamasında olan ve ülkenin belli illerine toplanmış 192 OSB'miz vardı. Biz yaptığımız devasa yatırımlarla hem eksikleri tamamladık hem de yenilerini ilan ederek bu sayısı 366'ya çıkardık. Sadece son 2 yılda projelerini tamamladığımız OSB sayısı 25 oldu. Emin olun, kurduğumuz ya da genişlettiğimiz OSB'ler o kadar hızlı doluyor ki ben bile takip edemiyorum. İşte, sanayi sicil sistemi verilerine göre son 3 yılda yaklaşık bin 300 tane orta ve büyük ölçekli firma sisteme kaydolup sıfırdan üretime başlamış"
kocaeli haberi

Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Mimar ve Mühendisler Grubu’nun Bilişim Vadisi’nde düzenlediği zirve için Gebze’ye geliyor. Türkiye Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Gebze Şube Başkanı Özlem Kozankurt,  1-3 Haziran tarihlerinde Bilişim Vadisi’nde Avrasya Ar-ge, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi ve Sergisi düzenliyor. 1-3 Haziran 2022 tarihleri arasında Bilişim Vadisi’nde düzenlenecek ve Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katılacağını açıklamıştı...

İlk olarak Gebze'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gebze Bilişim Vadisinde muhalefete sert yüklenerek ‘Bunlara üretim cahili’ dediğimizde alınıyorlar, el insaf" dedi..

Bir 1 kişi, oturuyor, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ile Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in yanısıra çok sayıda sanayici, bürokrat ve davetlinişn katılımı ile gerçekleşen zirvede konuşan Bakan Varank, 2002 yılında 192 olan organize sanayi bölgesi sayısını 366'ya çıkardıklarını belirterek, "Hala, AK Parti döneminde Türkiye'de fabrika açılmadı, diyebiliyor. Biz kendilerine üretim cahili, dediğimizde alınıyor ama bunlar gerçekten sanayiden de üretimden de anlamıyor. Kendisine defalarca birlikte OSB'leri ziyaret etme çağrısında bulunmama rağmen ana muhalefetin başındaki zat, buna yanaşmadı. Gerçekten el insaf, diyorum" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gebze Bilişim Vadisi'nde 3 gün sürecek Avrasya Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Zirvesi'ne (Eurıtech) katıldı. 2002 yılında 192 olan organize sanayi bölgesi sayısını 366'ya çıkardıklarını açıklayan Varank, konuşmasına şöyle devam etti;

"İşte dün açıklanan büyüme rakamları da bunun en somut kanıtı ama bakıyorsunuz, bu apaçık gelişmelere rağmen birileri, çıkıp bu rakamlara burun kıvırabiliyor. Hala, AK Parti döneminde Türkiye'de fabrika açılmadı, diyebiliyor. Biz kendilerine üretim cahili, dediğimizde alınıyor ama bunlar gerçekten sanayiden de üretimden de anlamıyor. Kendisine defalarca birlikte OSB'leri ziyaret etme çağrısında bulunmama rağmen ana muhalefetin başındaki zat, buna yanaşmadı. Dün yine aynı mesnetsiz iddialarına devam etti. Gerçekten el insaf, diyorum. OSB'lerin hükümetlerimiz döneminde nasıl geliştiğini ve tüm Anadolu'ya yayıldığını bilmeyen mi var? İşte buyurun, 2002 yılında çoğu yapım aşamasında olan ve ülkenin belli illerine toplanmış 192 OSB'miz vardı. Biz yaptığımız devasa yatırımlarla hem eksikleri tamamladık hem de yenilerini ilan ederek bu sayısı 366'ya çıkardık. Sadece son 2 yılda projelerini tamamladığımız OSB sayısı 25 oldu. Emin olun, kurduğumuz ya da genişlettiğimiz OSB'ler o kadar hızlı doluyor ki ben bile takip edemiyorum. İşte, sanayi sicil sistemi verilerine göre son 3 yılda yaklaşık bin 300 tane orta ve büyük ölçekli firma sisteme kaydolup sıfırdan üretime başlamış"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.