Karamollaoğlu'ndan 6 liderin dördüncü buluşması sonrası ilk açıklama

Siyaset 30.05.2022 - 12:47, Güncelleme: 30.05.2022 - 12:47
 

Karamollaoğlu'ndan 6 liderin dördüncü buluşması sonrası ilk açıklama

kocaeli haberi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda uzlaşan altı siyasi parti liderinin dördüncü toplantısının ardından paylaşımda bulundu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyasi parti liderinin dördüncü toplantısının ardından, “Vatandaşlarımızın kaygıyla değil umutla yaşadığı bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. ALTI LİDERİN BULUŞMASI 7 SAAT SÜRDÜ Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyası partinin genel başkanları dördüncü kez akşam yemeğinde bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki akşam yemeğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu buluştu. Altı liderin buluşması saat 19:05’te başladı ve 7 saat 15 dakika sürdü. KARAMOLLAOĞLU: TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Vatandaşlarımızın kaygıyla değil umutla yaşadığı bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Temel ilkeler üzerinde mutabakat sağladığımız bu ayki toplantıya ev sahipliği yapan Sn. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.” dedi.
kocaeli haberi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda uzlaşan altı siyasi parti liderinin dördüncü toplantısının ardından paylaşımda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyasi parti liderinin dördüncü toplantısının ardından, “Vatandaşlarımızın kaygıyla değil umutla yaşadığı bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

ALTI LİDERİN BULUŞMASI 7 SAAT SÜRDÜ
Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerisinde uzlaşan altı siyası partinin genel başkanları dördüncü kez akşam yemeğinde bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki akşam yemeğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu buluştu. Altı liderin buluşması saat 19:05’te başladı ve 7 saat 15 dakika sürdü.

KARAMOLLAOĞLU: TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, buluşmanın ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Vatandaşlarımızın kaygıyla değil umutla yaşadığı bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Temel ilkeler üzerinde mutabakat sağladığımız bu ayki toplantıya ev sahipliği yapan Sn. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.