GEBZE BİLİŞİM VADİSİ YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Güncel 24.05.2022 - 18:08, Güncelleme: 24.05.2022 - 18:39
 

GEBZE BİLİŞİM VADİSİ YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bilişim Vadisi 2021 yılı olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi.. BİLİŞİM VADİSİ TEKNOPARK YÖNETİCİ ANONİM ŞİRKETİ'nin 2021 yılı olağan genel kurulu gündem maddeleri çerçevesinde bugün Gebze Muaallimköy'de ki yerleşkesinde gerçekleştirildi.. Genel kurulday yapılan oylamada mevcut başkan Hasan Basri Kurt tekrar yönetim kurulu başkanlığına seçilirken başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ve GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere 8 kişilik mevcut yönetim kurulu üyeleri tekrar yeni yönetim olarak görevlendirildiler.. 2021 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ Açılış ve Toplantı başkanlığının oluşturulması ve Toplantı heyetinin seçimi Toplantı Başkanlığına tutanakları ve ilgili diğer belgeleri imzalamak üzere yetki verilmesi 2021 yılına ait Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, müzakeresi ve tasdiki 2021 yılına ait bilanço ve kar-zarar hesaplarının incelenmesi, müzakeresi ve tasdiki konusunun görüşülmesi Yönetim Kurulu üyelerinin 2021 yılı aktiviteleri için ibrasının görüşülerek karara bağlanması Kârın kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti hakkında karar verilmesi Yönetim Kurulu üyelerinin ücret ve huzur haklarının belirlenmesi. Yönetim Kurulu üyelerine T.T.K'nın 395. ve 396. maddelerine göre izin verilmesi hususunun görüşülerek karar verilmesi Şirket esas sözleşmesinin Sermaye ve Pay Miktarı başlıklı 6.maddesinin ekte bulunan tadil tasarısı doğrultusunda değiştirilmesi ve şirketin sermayesinin emisyon primli olarak artırılması hususlarının görüşülmesi ve karar verilmesi
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bilişim Vadisi 2021 yılı olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi..

BİLİŞİM VADİSİ TEKNOPARK YÖNETİCİ ANONİM ŞİRKETİ'nin 2021 yılı olağan genel kurulu gündem maddeleri çerçevesinde bugün Gebze Muaallimköy'de ki yerleşkesinde gerçekleştirildi..
Genel kurulday yapılan oylamada mevcut başkan Hasan Basri Kurt tekrar yönetim kurulu başkanlığına seçilirken başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ve GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere 8 kişilik mevcut yönetim kurulu üyeleri tekrar yeni yönetim olarak görevlendirildiler..

2021 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ

Açılış ve Toplantı başkanlığının oluşturulması ve Toplantı heyetinin seçimi
Toplantı Başkanlığına tutanakları ve ilgili diğer belgeleri imzalamak üzere yetki verilmesi
2021 yılına ait Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, müzakeresi ve tasdiki
2021 yılına ait bilanço ve kar-zarar hesaplarının incelenmesi, müzakeresi ve tasdiki konusunun görüşülmesi
Yönetim Kurulu üyelerinin 2021 yılı aktiviteleri için ibrasının görüşülerek karara bağlanması
Kârın kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi
Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti hakkında karar verilmesi
Yönetim Kurulu üyelerinin ücret ve huzur haklarının belirlenmesi.
Yönetim Kurulu üyelerine T.T.K'nın 395. ve 396. maddelerine göre izin verilmesi hususunun görüşülerek karar verilmesi
Şirket esas sözleşmesinin Sermaye ve Pay Miktarı başlıklı 6.maddesinin ekte bulunan tadil tasarısı doğrultusunda değiştirilmesi ve şirketin sermayesinin emisyon primli olarak artırılması hususlarının görüşülmesi ve karar verilmesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.