MHP GEBZE BAŞKANI ÖZDEMİR'İN HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Siyaset 23.05.2022 - 00:47, Güncelleme: 23.05.2022 - 07:57
 

MHP GEBZE BAŞKANI ÖZDEMİR'İN HAYALLERİ GERÇEK OLDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı" Gebze Tatlıkuyu mahallesi Çarşamba Pazara alanında gerçekleştirildi..  "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı"nda konser veren ünlü Azeri sanatçı Azerin, katılımcıları şarkılarıyla coşturarak duygusal anlar yaşatırken, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in koordinasyonunda gerçekleştirilen anma programına başta  MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı.. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, adeta Ülkücülerin Marşı haline dönüşmüş olan "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısını Dünyada en iyi seslendiren sanatçı olarak, Türk Dünyasında nam salmış olan Azerin'i Gebze'ye getirmiş olmanın ve onunla birlikte fotoğraf çektirmiş olmanın coşkusunu yaşarken, başta Ülkücüler olmak üzere tüm davetlilerden bu organizasyon dolayısı ile teşekkür aldı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı" Gebze Tatlıkuyu mahallesi Çarşamba Pazara alanında gerçekleştirildi..

 "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı"nda konser veren ünlü Azeri sanatçı Azerin, katılımcıları şarkılarıyla coşturarak duygusal anlar yaşatırken, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in koordinasyonunda gerçekleştirilen anma programına başta  MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı..

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, adeta Ülkücülerin Marşı haline dönüşmüş olan "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısını Dünyada en iyi seslendiren sanatçı olarak, Türk Dünyasında nam salmış olan Azerin'i Gebze'ye getirmiş olmanın ve onunla birlikte fotoğraf çektirmiş olmanın coşkusunu yaşarken, başta Ülkücüler olmak üzere tüm davetlilerden bu organizasyon dolayısı ile teşekkür aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.