MHP GEBZE'DEN MUHTEŞEM BİR PROGRAM

Siyaset 22.05.2022 - 18:48, Güncelleme: 22.05.2022 - 19:20
 

MHP GEBZE'DEN MUHTEŞEM BİR PROGRAM

kocaelihaberi
Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı" Gebze Tatlıkuyu mahallesi Çarşam Pazara alanında gerçekleştirildi..  "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı"nda konser veren ünlü Azeri sanatçı Azerin, katılımcıları şarkılarıyla coşturak duygusal anlar yaşatırken, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in koordinasyonunda gerçekleştirilen anma programına başta  MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı.. "Çırpınırdı Karadeniz" şarkısını en güzel seslendiren sanatçı olarak Türk Dünyasında tanınan ve sevilen  ünlü Azeri sanatçı Azerin, davetlilerden coşkulu alkışlar alırken, programa katılan herkes bu muhteşem program için MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve İlçe Teşkilat mensuplarıan teşekkür ettiler..    
kocaelihaberi

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı" Gebze Tatlıkuyu mahallesi Çarşam Pazara alanında gerçekleştirildi..

 "Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını ve Nene Hatunu anma programı"nda konser veren ünlü Azeri sanatçı Azerin, katılımcıları şarkılarıyla coşturak duygusal anlar yaşatırken, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in koordinasyonunda gerçekleştirilen anma programına başta  MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı..

"Çırpınırdı Karadeniz" şarkısını en güzel seslendiren sanatçı olarak Türk Dünyasında tanınan ve sevilen  ünlü Azeri sanatçı Azerin, davetlilerden coşkulu alkışlar alırken, programa katılan herkes bu muhteşem program için MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve İlçe Teşkilat mensuplarıan teşekkür ettiler..

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını NENE HATUN'U GRA ayırlı ayırlı dil PROOSE GOZ' görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'EC MHP GEBZE' görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.