BAŞKAN BÜYÜKGÖZ İLE SADIK GÜVENÇ ORADA FENA PİŞTİ OLDULAR

Siyaset 17.05.2022 - 22:29, Güncelleme: 17.05.2022 - 22:42
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ İLE SADIK GÜVENÇ ORADA FENA PİŞTİ OLDULAR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün köylerde sürdürdüğü siyasi saha çalışmalarında, Ak partiden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılan Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç ile karşı karşıya geldi.. Başkan Büyükgöz, belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik ve Selamet Güner ile birlikte gittiği Yağcılar köyünde, Ak partiden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılan ve 2024 yılında Millet İttifakından Gebze Belediye Başkan aday adayı olacağını bugünden ilan eden Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç ile karşı karşıya geldi.. Karşılaşma anında soğuk rüzgarların estiği ve her ne kadar köylülere belli etmemeye çalışsalar dahi bu soğukluğun fotoğraf karesine yansıması dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün köylerde sürdürdüğü siyasi saha çalışmalarında, Ak partiden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılan Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç ile karşı karşıya geldi..

Başkan Büyükgöz, belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik ve Selamet Güner ile birlikte gittiği Yağcılar köyünde, Ak partiden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılan ve 2024 yılında Millet İttifakından Gebze Belediye Başkan aday adayı olacağını bugünden ilan eden Gebze Belediye Meclis üyesi Sadık Güvenç ile karşı karşıya geldi..

Karşılaşma anında soğuk rüzgarların estiği ve her ne kadar köylülere belli etmemeye çalışsalar dahi bu soğukluğun fotoğraf karesine yansıması dikkatlerden kaçmadı..

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.