GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ AİLE BOYU ULUSLARARASI GEZİDE

Siyaset 13.05.2022 - 09:03, Güncelleme: 13.05.2022 - 09:48
 

GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ AİLE BOYU ULUSLARARASI GEZİDE

kocaeli haberi
Aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ve Ak Parti Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Şenay Önder'in de olduğu Gebze Belediye Meclis üyeleri eşleri ile birlikte Bosna Hersek'in Sarybosna kentine gezmeye gittiler.. Meclsi üyeleri, "Gebzelilerin uluslararası kültür bilgilerine katkı olsun" şeklindeki ulvi bir düşünce ile, Saraybosna ve Sarajova gezi fotoğraf karelerini de sosyal medyadan bol bol ve boy boy paylaşmayı da ihmal etmediler..  Gebze Belediyesi Basın Müdürlüğünden, Gebze Belediye Meclis üyelerinin bu Bosna Hersek gezisinin öncesinde ve sonrasında hiç bir haber servis edilmediği için aile boyu yapılan bu gezinin amacı hakkında bilgi edinilemedi.. Öte yandan bu geziyi Gebze Belediyesinin, meclis uyelerinin masraflarını finanse ettiği, ancak eş ve çocukları ile gelenlerin ise onların ücretlerini kendilerinin odeyecekleri öğrenildi.. Geçtiğimiz haftada Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclsi üyeleri Bulgaristan'a götürülmüşlerdi..
kocaeli haberi

Aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba ve Ak Parti Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Şenay Önder'in de olduğu Gebze Belediye Meclis üyeleri eşleri ile birlikte Bosna Hersek'in Sarybosna kentine gezmeye gittiler..

Meclsi üyeleri, "Gebzelilerin uluslararası kültür bilgilerine katkı olsun" şeklindeki ulvi bir düşünce ile, Saraybosna ve Sarajova gezi fotoğraf karelerini de sosyal medyadan bol bol ve boy boy paylaşmayı da ihmal etmediler.. 

Gebze Belediyesi Basın Müdürlüğünden, Gebze Belediye Meclis üyelerinin bu Bosna Hersek gezisinin öncesinde ve sonrasında hiç bir haber servis edilmediği için aile boyu yapılan bu gezinin amacı hakkında bilgi edinilemedi..

Öte yandan bu geziyi Gebze Belediyesinin, meclis uyelerinin masraflarını finanse ettiği, ancak eş ve çocukları ile gelenlerin ise onların ücretlerini kendilerinin odeyecekleri öğrenildi..

Geçtiğimiz haftada Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclsi üyeleri Bulgaristan'a götürülmüşlerdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.