AK PARTİ GEBZE'DE ASAYİŞ BERKEMAL; Sıkıntı nerede?

Siyaset 06.05.2022 - 07:55, Güncelleme: 06.05.2022 - 08:30
 

AK PARTİ GEBZE'DE ASAYİŞ BERKEMAL; Sıkıntı nerede?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2004-2019 yılları arasında Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ile Ak Partili Gebze Belediyesi yönetimleri arasında zaman zaman baş gösteren uyum problemleri, 2019'da Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz ile 2020 yılında Ak Parti Gebze İlçe Başkanı seçilen Recep kaya döneminde yok denecek kadar azaldı.. Saadet Partisi ve Has Parti Gebze İlçe Başkanlıkları da yapmış olmanın siyasi tecrübesinin yanısıra, Ak Parti Gebze ilçe ve Kocaeli İl yönetim kurulu üyeliklerinde piştikten sonra Ak Parti Gebze İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya bu tecrübe birikimi ile, siyasi parti tecrübesi az olan Zinnur Büyükgöz'e faydalı olmaya çalışırken, Zinnur Büyükgöz'ün de Recep Kaya'nın siyasi saha çalışmalarına eşgüdüm ve uyum sağladığı dikkatlerden kaçmıyor.. Ak Paryi Gebze siyaset kulislerinde, her ne kadar  "Recep Kaya, Zinnur Büyükgöz'e bu türden siyasi eksiklerini tamamlatmakla, ilerisi için kendi önünü kapatıyor" şeklinde yorumlar yapılıyor olsa da, Recep Kaya "Ak Parti, Gebze Belediye yönetiminde başarılı olamazsa zaten hepimizin önü kapanır" düşüncesi ile bu söylentilere kulağını kapatarak, Zinnur Büyükgöz ile birlikte sahaya yayılmaya devam ediyor.. Evet Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ile Gebze Belediye yönetimi arasında mevcut durumda asayiş berkemalken, bu durumu Zinnur Büyükgöz ile Recep Kaya'nın, Ak Parti içinde var alan siyasi ekiplerden, aynı ekip içinde yer alıyor olmalarına da bağlayanlar var.. Peki Ak Parti Gebze'de sıkıntı yok mu? Var.. Bu sıkıntı, Recep Kaya'nın kurmay takımının ve yakın çevresinin, kendi aralarındaki iç sıkıntı.. Tıpkı Ak Parti genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmay takımı ve yakın çevresinin kendi içlerinde var olan sıkıntılar gibi.. Yani güç, etki ve yetki paylaşımında rekabet meseleleri vs.  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2004-2019 yılları arasında Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ile Ak Partili Gebze Belediyesi yönetimleri arasında zaman zaman baş gösteren uyum problemleri, 2019'da Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz ile 2020 yılında Ak Parti Gebze İlçe Başkanı seçilen Recep kaya döneminde yok denecek kadar azaldı..

Saadet Partisi ve Has Parti Gebze İlçe Başkanlıkları da yapmış olmanın siyasi tecrübesinin yanısıra, Ak Parti Gebze ilçe ve Kocaeli İl yönetim kurulu üyeliklerinde piştikten sonra Ak Parti Gebze İlçe Başkanı seçilen Recep Kaya bu tecrübe birikimi ile, siyasi parti tecrübesi az olan Zinnur Büyükgöz'e faydalı olmaya çalışırken, Zinnur Büyükgöz'ün de Recep Kaya'nın siyasi saha çalışmalarına eşgüdüm ve uyum sağladığı dikkatlerden kaçmıyor..

Ak Paryi Gebze siyaset kulislerinde, her ne kadar  "Recep Kaya, Zinnur Büyükgöz'e bu türden siyasi eksiklerini tamamlatmakla, ilerisi için kendi önünü kapatıyor" şeklinde yorumlar yapılıyor olsa da, Recep Kaya "Ak Parti, Gebze Belediye yönetiminde başarılı olamazsa zaten hepimizin önü kapanır" düşüncesi ile bu söylentilere kulağını kapatarak, Zinnur Büyükgöz ile birlikte sahaya yayılmaya devam ediyor..

Evet Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı ile Gebze Belediye yönetimi arasında mevcut durumda asayiş berkemalken, bu durumu Zinnur Büyükgöz ile Recep Kaya'nın, Ak Parti içinde var alan siyasi ekiplerden, aynı ekip içinde yer alıyor olmalarına da bağlayanlar var..

Peki Ak Parti Gebze'de sıkıntı yok mu?
Var..
Bu sıkıntı, Recep Kaya'nın kurmay takımının ve yakın çevresinin, kendi aralarındaki iç sıkıntı..
Tıpkı Ak Parti genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmay takımı ve yakın çevresinin kendi içlerinde var olan sıkıntılar gibi..
Yani güç, etki ve yetki paylaşımında rekabet meseleleri vs.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.