VEKİL ZEYBEK EŞİ İLE BİRLİKTE ESKİ BAKAN DİNÇ'E KONUK OLDU

Siyaset 30.04.2022 - 01:40, Güncelleme: 30.04.2022 - 01:40
 

VEKİL ZEYBEK EŞİ İLE BİRLİKTE ESKİ BAKAN DİNÇ'E KONUK OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile eşi emekli savcı Faruk Sarıoğlu dün akşam yemeğinde DYP'li eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç'e konuk oldu.. Milletvekili Zeybek bu iftar buluşmasını sosyal medyadan "Eski Sağlık Bakanımız, baba dostu değerli ağabeyim Kazım Dinç, kıymetli eşi Nihal hanım ve oğlu Evren’e iftar daveti için teşekkür ediyorum. Ülke siyaseti üzerine istişarelerde bulunduk." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile eşi emekli savcı Faruk Sarıoğlu dün akşam yemeğinde DYP'li eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç'e konuk oldu..

Milletvekili Zeybek bu iftar buluşmasını sosyal medyadan "Eski Sağlık Bakanımız, baba dostu değerli ağabeyim Kazım Dinç, kıymetli eşi Nihal hanım ve oğlu Evren’e iftar daveti için teşekkür ediyorum. Ülke siyaseti üzerine istişarelerde bulunduk." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.