GALATASARAY'DA SEÇİM ŞOKU: KARAR ÇIKTI

Spor 29.04.2022 - 11:22, Güncelleme: 29.04.2022 - 11:22
 

GALATASARAY'DA SEÇİM ŞOKU: KARAR ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
İstinaf Mahkemesi tarafından Galatasaray'daki seçim sürecine tedbir kararı kondu İstinaf Mahkemesi’nin kararıyla Galatasaray Kulübü’nde yarın seçim yapılmayacak. Şimdi tüm gözler, Burak Elmas başkanlığındaki Galatasaray yönetiminin vereceği karara çevrildi. Elmas ve ekibi, önümüzdeki saatlerde Nef Stadı’nda olağanüstü toplanacak. "YAZIKLAR OLSUN" Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, “Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlâksızlıkla Galatasaray’ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza” ifadesini kullandı. Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ise ekibiyle birlikte toplantı halinde. Hamamcıoğlu, “Söyleyeceğimiz çok şey olacak!” dedi. LİSEDE TOPLANACAKLAR İstinaf Mahkemesi’nin Galatasaray’ın yarın yapılacak seçimine tedbir kararı koymasının ardından sarı-kırmızılı kulübün üyeleri, yarın sabah saatlerinde Galatasaray Lisesi’nde toplanmaya hazırlanıyor.
KOCAELİ HABERİ

İstinaf Mahkemesi tarafından Galatasaray'daki seçim sürecine tedbir kararı kondu

İstinaf Mahkemesi’nin kararıyla Galatasaray Kulübü’nde yarın seçim yapılmayacak.

Şimdi tüm gözler, Burak Elmas başkanlığındaki Galatasaray yönetiminin vereceği karara çevrildi. Elmas ve ekibi, önümüzdeki saatlerde Nef Stadı’nda olağanüstü toplanacak.

"YAZIKLAR OLSUN"

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, “Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlâksızlıkla Galatasaray’ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza” ifadesini kullandı.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ise ekibiyle birlikte toplantı halinde. Hamamcıoğlu, “Söyleyeceğimiz çok şey olacak!” dedi.

LİSEDE TOPLANACAKLAR

İstinaf Mahkemesi’nin Galatasaray’ın yarın yapılacak seçimine tedbir kararı koymasının ardından sarı-kırmızılı kulübün üyeleri, yarın sabah saatlerinde Galatasaray Lisesi’nde toplanmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.