Prof.Dr.Haydar Baş Kocaeli 'de saygı sevgi ve özlemle anıldı.

Siyaset 16.04.2022 - 13:37, Güncelleme: 16.04.2022 - 13:37
 

Prof.Dr.Haydar Baş Kocaeli 'de saygı sevgi ve özlemle anıldı.

KOCAELİ HABERİ
Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve yurt dışında eş zamanlı olarak vefatının ikinci yıl dönümü olan 14 Nisan’da Bağımsız Türkiye Partisi öncülüğünde Prof. Dr. Haydar Baş için görkemli anma programları düzenlendi. Kocaeli 'deki il binasının 250 kişilik konferans salonunda gerçekleşen programa BTP Kocaeli il başkanlığı ev sahipliği yaptı,  Hafta içi olmasına rağmen yoğun katılımın olduğu programda saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunarak başlandı.  Anma etkinliklerinde söz alan konuşmacılar çeşitli yönleriyle Prof. Dr. Haydar Baş’ı anlattılar. Duygu dolu anların yaşandığı konuşmaların ardından Prof. Dr. Haydar Baş’ın konuşmalarından oluşan bir sinevizyon gösterimi yapıldı. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Hakk'a (c.c.) yürüdüğü 10 Kasım günü bütün Türkiye'de eş zamanlı olarak anılır,Ebedi genel başkanımız Prof Dr.Haydar Baş Hacı Bektaş-ı Veli'yi ‘Anadolu'nun manevi genelkurmay başkanı’ diye anlatırdı, bugün  de Anadolu'nun manevi cumhurbaşkanı olan Haydar Hocamız da 14 Nisan günü Türkiye'nin her yerinde anılıyor ve anlatılıyor. Bu bizim için bir şereftir, bu bizim varlığımızı anlamlandıran bir vesiledir.” ‘Birlik olamazsak elimizde vatan kalmaz’diyen Can, ‘Haydar Baş’ın yolundan giden yanlış yapmaz. Bu dava kıyamete kadar ayakta kalacak. BTP kadroları bu vatanın sigortasıdır. Haydar Hocamızın  yetiştirdiği Bağımsız Türkiye Partisi kadroları bu vatanın sigortasıdır, Bağımsız Türkiye Partisi kadroları bu vatanın garantörleridir, bu milletin yılmaz savunucularıdır, Atatürk'ü son nefesine kadar anlatacak insanlardır. Haydar Baş dediğini ispat eden adamdı. Bu davayı,biz Kocaeli' de heryerde kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam edeceğiz  hep birlikte bu davayı, bu fikri iktidara taşıyacağız." dedi.
KOCAELİ HABERİ

Türkiye’nin tüm şehirlerinde ve yurt dışında eş zamanlı olarak vefatının ikinci yıl dönümü olan 14 Nisan’da Bağımsız Türkiye Partisi öncülüğünde Prof. Dr. Haydar Baş için görkemli anma programları düzenlendi. Kocaeli 'deki il binasının 250 kişilik konferans salonunda gerçekleşen programa BTP Kocaeli il başkanlığı ev sahipliği yaptı, 

Hafta içi olmasına rağmen yoğun katılımın olduğu programda saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunarak başlandı.  Anma etkinliklerinde söz alan konuşmacılar çeşitli yönleriyle Prof. Dr. Haydar Baş’ı anlattılar. Duygu dolu anların yaşandığı konuşmaların ardından Prof. Dr. Haydar Baş’ın konuşmalarından oluşan bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Hakk'a (c.c.) yürüdüğü 10 Kasım günü bütün Türkiye'de eş zamanlı olarak anılır,Ebedi genel başkanımız Prof Dr.Haydar Baş Hacı Bektaş-ı Veli'yi ‘Anadolu'nun manevi genelkurmay başkanı’ diye anlatırdı, bugün  de Anadolu'nun manevi cumhurbaşkanı olan Haydar Hocamız da 14 Nisan günü Türkiye'nin her yerinde anılıyor ve anlatılıyor. Bu bizim için bir şereftir, bu bizim varlığımızı anlamlandıran bir vesiledir.”

‘Birlik olamazsak elimizde vatan kalmaz’diyen Can, ‘Haydar Baş’ın yolundan giden yanlış yapmaz. Bu dava kıyamete kadar ayakta kalacak. BTP kadroları bu vatanın sigortasıdır. Haydar Hocamızın  yetiştirdiği Bağımsız Türkiye Partisi kadroları bu vatanın sigortasıdır, Bağımsız Türkiye Partisi kadroları bu vatanın garantörleridir, bu milletin yılmaz savunucularıdır, Atatürk'ü son nefesine kadar anlatacak insanlardır. Haydar Baş dediğini ispat eden adamdı. Bu davayı,biz Kocaeli' de heryerde kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam edeceğiz  hep birlikte bu davayı, bu fikri iktidara taşıyacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.