FİKRİ IŞIK UZUN BİR ARADAN SONRA GEBZE'DE

Siyaset 16.04.2022 - 04:27, Güncelleme: 16.04.2022 - 04:33
 

FİKRİ IŞIK UZUN BİR ARADAN SONRA GEBZE'DE

KOCAELİ HABERİ
Uzunca bir aradır Gebze Bölgesinde siyasi saha çalışmalarına pek katılmayan Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık dün akşam Gebze'ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.. Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandık ile birlikte gittiği Mimarsinan Mahallesinde, mahalle Başkanı Erdi Açıkgöz ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptıktan sonra Mimarsinan Mahalle sakinleriyle biraraya gelerek sohbet etti..
KOCAELİ HABERİ

Uzunca bir aradır Gebze Bölgesinde siyasi saha çalışmalarına pek katılmayan Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık dün akşam Gebze'ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu..

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Belediye Meclis üyesi Mahmut Yandık ile birlikte gittiği Mimarsinan Mahallesinde, mahalle Başkanı Erdi Açıkgöz ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptıktan sonra Mimarsinan Mahalle sakinleriyle biraraya gelerek sohbet etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.