RECEP KAYA HER AKŞAM BİR MAHALLE İFTARINDA

Güncel 14.04.2022 - 04:05, Güncelleme: 14.04.2022 - 04:05
 

RECEP KAYA HER AKŞAM BİR MAHALLE İFTARINDA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti gebze İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Ramazanlarda pek uygulamadığı bir etkinliğe imza atarak, her akşam farklı bir mahallede, Ak Parti mahalle teşkilat başkanı ve yöneticilerinin yanısıra mahalledeki ihtiyaçlı insanlarla birlikte iftar sofrasında buluşyor.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe ve mahalle yöneticileri ile birlikte, Hürriyet Mahallesi, Sultanorhan Mahallesi ve Osmanyılmaz Mahallesinde kurulan iftar sofralarında mahalleli ile birlikte iftar sofrasını paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti gebze İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Ramazanlarda pek uygulamadığı bir etkinliğe imza atarak, her akşam farklı bir mahallede, Ak Parti mahalle teşkilat başkanı ve yöneticilerinin yanısıra mahalledeki ihtiyaçlı insanlarla birlikte iftar sofrasında buluşyor..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe ve mahalle yöneticileri ile birlikte, Hürriyet Mahallesi, Sultanorhan Mahallesi ve Osmanyılmaz Mahallesinde kurulan iftar sofralarında mahalleli ile birlikte iftar sofrasını paylaştı..

Bir 8 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.