PUTİN VE ZELENSKY'DEN SON DAKİKA 'SAVAŞ' AÇIKLAMASI

Dünya 31.03.2022 - 03:15, Güncelleme: 31.03.2022 - 03:15
 

PUTİN VE ZELENSKY'DEN SON DAKİKA 'SAVAŞ' AÇIKLAMASI

kocaelihaberi
Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 5'inci haftasında, geçtiğimiz gün İstanbul'da gerçekleşen tarihi görüşme sonrası barış umutları yeşerirken, Ukrayna ve Rusya Devlet Başkanlarından ise durumun hiçte öyle "barış" yönünde olmadığına dair son dakika mesajları geldi.. Rusya'nın Kiev ve Çernihiv'e saldırılarını azaltma kararına rağmen hala saldırılara devam ettiğini söyleyen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ”Kimsenin sözüne inanmıyoruz. Savaş alanında gerçek bir durum var” dedi.   Kiev-Moskova arasındaki müzakere süreci devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Fransa Başbaşkanı Macron'a "Mariupol'e bombardıman, ancak Ukrayna askerleri teslim olursa biter" dediği ifade edildi.
kocaelihaberi

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 5'inci haftasında, geçtiğimiz gün İstanbul'da gerçekleşen tarihi görüşme sonrası barış umutları yeşerirken, Ukrayna ve Rusya Devlet Başkanlarından ise durumun hiçte öyle "barış" yönünde olmadığına dair son dakika mesajları geldi..

Rusya'nın Kiev ve Çernihiv'e saldırılarını azaltma kararına rağmen hala saldırılara devam ettiğini söyleyen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ”Kimsenin sözüne inanmıyoruz. Savaş alanında gerçek bir durum var” dedi.  
Kiev-Moskova arasındaki müzakere süreci devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Fransa Başbaşkanı Macron'a "Mariupol'e bombardıman, ancak Ukrayna askerleri teslim olursa biter" dediği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.