ERDOĞAN İLE BAHÇELİ ANLAŞTI; Baskın seçim var

Siyaset 03.03.2022 - 19:58, Güncelleme: 03.03.2022 - 20:06
 

ERDOĞAN İLE BAHÇELİ ANLAŞTI; Baskın seçim var

kocaelihaberi
Ankara siyaset kulislerini derinden takip etmesiyle bilinen gazeteci Sebahattin Önkibar, twitter sayfasından paylaştığı son kulis bilgisinde, Cumhurbaşkanı Recep Taayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile "erken seçim" konusunda anlaştığını iddia ederek  "Tayyip Bahçeli ile anlaştı,baskın seçim var.Savaş ortamında hem ABD ile Avrupa Birliğinden korunacak, hem de iç kamuoyuna " Macera aramayın" denilecek." iddiasında bulundu.. Siyaseten de mantıklı gelen bu iddia kısa sürede siyaset kulislerini fena hareketlendirdi..   Tayyip Bahçeli ile anlaştı,baskın seçim var.Savaş ortamında hem ABD ile Avrupa Birliğinden korunacak,hem de iç kamuoyuna " Macera aramayın" denilecek.— Sabahattin Önkibar (@sonkibar) March 3, 2022
kocaelihaberi

Ankara siyaset kulislerini derinden takip etmesiyle bilinen gazeteci Sebahattin Önkibar, twitter sayfasından paylaştığı son kulis bilgisinde, Cumhurbaşkanı Recep Taayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile "erken seçim" konusunda anlaştığını iddia ederek  "Tayyip Bahçeli ile anlaştı,baskın seçim var.Savaş ortamında hem ABD ile Avrupa Birliğinden korunacak, hem de iç kamuoyuna " Macera aramayın" denilecek." iddiasında bulundu..

Siyaseten de mantıklı gelen bu iddia kısa sürede siyaset kulislerini fena hareketlendirdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.