İYİ PARTİ KOCAELİ'DE ADAYLIK YARIŞI BAŞLADI

Siyaset 09.02.2022 - 10:08, Güncelleme: 09.02.2022 - 10:20
 

İYİ PARTİ KOCAELİ'DE ADAYLIK YARIŞI BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İYİ Parti Genel Merkezinin "2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanları bugünden istifa etmeli" şeklinde bir talimat yayınlayacağının netleşmesi üzerine il ve ilçe teşkilatlarında büyük bir hareketlilik gözlenmeye başlandı.. Kocaeli'de il ve ilçe başkanları içinden, milletvekili adaylığı konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, saha ziyaretleri ve kulis çalışmalarının sıklığı dikkatlerden kaçmıyor.. İsmi 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak geçen İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar, dün Ankara'ya giderek İYİ Parti Genel Merkezinde yapmış olduğu önemli bir görüşmeyi, sosyal medyadan "İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanımız, Muğla Milletvekilimiz Sayın Metin Ergün Beyefendi’yi makamında ziyaret ettim." notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İYİ Parti Genel Merkezinin "2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanları bugünden istifa etmeli" şeklinde bir talimat yayınlayacağının netleşmesi üzerine il ve ilçe teşkilatlarında büyük bir hareketlilik gözlenmeye başlandı..

Kocaeli'de il ve ilçe başkanları içinden, milletvekili adaylığı konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, saha ziyaretleri ve kulis çalışmalarının sıklığı dikkatlerden kaçmıyor..

İsmi 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak geçen İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar, dün Ankara'ya giderek İYİ Parti Genel Merkezinde yapmış olduğu önemli bir görüşmeyi, sosyal medyadan "İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanımız, Muğla Milletvekilimiz Sayın Metin Ergün Beyefendi’yi makamında ziyaret ettim." notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.