GEBZE'DE KAZ ALAMAYANLAR İÇİN SON FIRSAT GÜNLERİ

İlçeler 27.01.2022 - 14:49, Güncelleme: 27.01.2022 - 14:49
 

GEBZE'DE KAZ ALAMAYANLAR İÇİN SON FIRSAT GÜNLERİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kars Ardan Iğdır Derneğinin organizasyonu ile düzenlenen KARS ARDAHAB IĞDIR YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI'nın sona ermesine sayılı günler kaldı.. Gebze Belediyesi Mevlana mahallesi Mevlana Kapalı Pazar Yeri'nde kurulan yöresel ürünler fuar alanında yer alan satış standlarında meşhur Kars kazı, tereyağı ve yöresel peynir çeşitleri satışa sunulmuştur.. Gebze Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlıların yanısıra Gebzelilerinde çok ilgisini çeken Yöresel Ürünler fuarında ürün satışları 30 Ocak 2022 tarihine kadar devam etmektedir.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kars Ardan Iğdır Derneğinin organizasyonu ile düzenlenen KARS ARDAHAB IĞDIR YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI'nın sona ermesine sayılı günler kaldı..

Gebze Belediyesi Mevlana mahallesi Mevlana Kapalı Pazar Yeri'nde kurulan yöresel ürünler fuar alanında yer alan satış standlarında meşhur Kars kazı, tereyağı ve yöresel peynir çeşitleri satışa sunulmuştur..

Gebze Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlıların yanısıra Gebzelilerinde çok ilgisini çeken Yöresel Ürünler fuarında ürün satışları 30 Ocak 2022 tarihine kadar devam etmektedir.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.