AK PARTİ GEBZE KURMAYLARININ PAYLAŞIMINA AK PARTİLİDEN TEPKİ!

Siyaset 25.01.2022 - 08:03, Güncelleme: 25.01.2022 - 08:35
 

AK PARTİ GEBZE KURMAYLARININ PAYLAŞIMINA AK PARTİLİDEN TEPKİ!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Yurdun genelini etkileyen kar yağışı yollarda trafik kilitlenmesine neden olurken, bu kar yağışından en çok etkilenen İstanbul'da ki faturayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kesmek isteyen Ak Partililer sosyal medyadan yoğun bir siyasi çaba gösterdiler.. Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş'ta bu yönde hazırlanan "Daha Güzel Olacak " derken kar manzaralarından mı bahsediyordun ??? Sel olduğunda tatile giden, Darbe girişimini TV'den takip edenler, Hazır karlı havayı bulmuş balık yemeden olur mu ? Ah İSTANBUL sana bunu reva görenlere yazıklar olsun." şeklindeki genel bir görsel ve yazıyı facebook sayfasında paylaştı.. Enes Altuntaş'ın bu paylaşımının altına Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Ceylan "Ne istiyorsun Imamoğlu’ndan Adam Uludağ’ı İstanbul’a getirdi Vatandaş bedava kayak yapıyor.  İstanbulda yaşayanların Allah Yardımcısı olsun yazık Vallahi yazık." şeklinde bir yorum yazarak olayı kısmen tiye aldı ve sonra dua etti.. Kendisinin sonuna kadar "Reisçi" olduğunun altını çizen Orhan Kanca ise Ak Parti Gebze İlçe kurmaylarının bu paylaşımlarına şöyle tepki gösterdi; "Mehmet Ceylan niye istanbulda yaşayanların yardımcısı olsun, başka yerler çokmu iyi? Gaziantep belediye başkanı kim? 24 saat Tem kapandı, siyaset tek kişi üzerindenmi yapılıyor? bu şekilde biryere varılamaz, ağzı olan konuşursa milletten alırız oyları. Öyle üç beş kişi sahada gezip kendini nimetten sayanlar yarın en güzel yerleri kaybettirip soradanda eyvah dedirtir. Akıllı olmak lazım Ceylan. Ondan sorada Uludağ'a mı yoksa başka yeremi gidersin bilemem. Afetin rengi olmaz. Bilmem anlatabildim mi? Sonuna kadar reyis ama arada doğruları yazınki reisin namı artsın. Yağan karı millete alet etmeyin"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Yurdun genelini etkileyen kar yağışı yollarda trafik kilitlenmesine neden olurken, bu kar yağışından en çok etkilenen İstanbul'da ki faturayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kesmek isteyen Ak Partililer sosyal medyadan yoğun bir siyasi çaba gösterdiler..

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş'ta bu yönde hazırlanan "Daha Güzel Olacak " derken kar manzaralarından mı bahsediyordun ??? Sel olduğunda tatile giden, Darbe girişimini TV'den takip edenler, Hazır karlı havayı bulmuş balık yemeden olur mu ? Ah İSTANBUL sana bunu reva görenlere yazıklar olsun." şeklindeki genel bir görsel ve yazıyı facebook sayfasında paylaştı..

Enes Altuntaş'ın bu paylaşımının altına Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcısı Mehmet Ceylan "Ne istiyorsun Imamoğlu’ndan Adam Uludağ’ı İstanbul’a getirdi Vatandaş bedava kayak yapıyor.  İstanbulda yaşayanların Allah Yardımcısı olsun yazık Vallahi yazık." şeklinde bir yorum yazarak olayı kısmen tiye aldı ve sonra dua etti..

Kendisinin sonuna kadar "Reisçi" olduğunun altını çizen Orhan Kanca ise Ak Parti Gebze İlçe kurmaylarının bu paylaşımlarına şöyle tepki gösterdi;
"Mehmet Ceylan niye istanbulda yaşayanların yardımcısı olsun, başka yerler çokmu iyi? Gaziantep belediye başkanı kim? 24 saat Tem kapandı, siyaset tek kişi üzerindenmi yapılıyor? bu şekilde biryere varılamaz, ağzı olan konuşursa milletten alırız oyları. Öyle üç beş kişi sahada gezip kendini nimetten sayanlar yarın en güzel yerleri kaybettirip soradanda eyvah dedirtir. Akıllı olmak lazım Ceylan. Ondan sorada Uludağ'a mı yoksa başka yeremi gidersin bilemem. Afetin rengi olmaz. Bilmem anlatabildim mi? Sonuna kadar reyis ama arada doğruları yazınki reisin namı artsın. Yağan karı millete alet etmeyin"

Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.