MUHTARLIK SEÇİMLERİNDE KIYASIYA YARIŞ BEKLENİYOR ÇÜNKÜ..

Siyaset 19.01.2022 - 22:20, Güncelleme: 19.01.2022 - 22:20
 

MUHTARLIK SEÇİMLERİNDE KIYASIYA YARIŞ BEKLENİYOR ÇÜNKÜ..

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. Muhtar maaşları 4 bin 250 TL'ye çıkarıldı..  Recep Tayyip Erdogan toplantıdan sonra yaptığı açıklamada "19 Ekim tarihini Muhtarlar Günü olarak belirledik. Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Muhtar maaşlarını 4 bin 250 TL seviyesine getirme kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.. Muhtar maaşlarındaki bu artışın, 2024 yerel seçimlerinde muhtar olmak için aday sayısının çoğalmasına ve adaylar arasında kıyasıya bir seçim yarışı olmasına neden olması bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. Muhtar maaşları 4 bin 250 TL'ye çıkarıldı.. 

Recep Tayyip Erdogan toplantıdan sonra yaptığı açıklamada "19 Ekim tarihini Muhtarlar Günü olarak belirledik. Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Muhtar maaşlarını 4 bin 250 TL seviyesine getirme kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun." dedi..

Muhtar maaşlarındaki bu artışın, 2024 yerel seçimlerinde muhtar olmak için aday sayısının çoğalmasına ve adaylar arasında kıyasıya bir seçim yarışı olmasına neden olması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.