KOCAELİ'DE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLERİ TOPLANDI

Sağlık 19.01.2022 - 21:05, Güncelleme: 19.01.2022 - 21:05
 

KOCAELİ'DE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLERİ TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
“Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Değerlendirme Toplantısı” bugün Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp toplantı salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleşti. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Başkan, Başkan Yardımcıları ile başta Darıca Farabi Hastanesi Baş hekimi Prof. Dr. Mustaf Güneş ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlyas Sarı olmak üzere ilimizdeki kamu hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinin başhekimlerinin eksiksiz olarak katılım sağladığı toplantıda, pandemi süresince merkezlerde sunulan sağlık hizmetleri detaylıca değerlendirildi, gerekli planlamalar oluşturuldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü toplantısında ayrıca aşılama çalışmaları, servis ve yoğun bakım doluluk oranları, genel sağlık hizmetlerinin işleyişi gibi konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan toplantıda gerçekleştirdiği açılış konuşmasında koronavirüsle mücadelede en önemli silahın aşı olduğunun altını çizdi, tüm vatandaşları aşılarını yaptırmak üzere kendilerine en yakın sağlık merkezlerine davet etti. Toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık tarafından ilimizdeki kamu hastanelerinde genel durum ve planlamaları anlatan bilgilendirici bir sunumda gerçekleştirildi.
KOCAELİ HABERİ

“Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Değerlendirme Toplantısı” bugün Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp toplantı salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleşti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Başkan, Başkan Yardımcıları ile başta Darıca Farabi Hastanesi Baş hekimi Prof. Dr. Mustaf Güneş ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlyas Sarı olmak üzere ilimizdeki kamu hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinin başhekimlerinin eksiksiz olarak katılım sağladığı toplantıda, pandemi süresince merkezlerde sunulan sağlık hizmetleri detaylıca değerlendirildi, gerekli planlamalar oluşturuldu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü toplantısında ayrıca aşılama çalışmaları, servis ve yoğun bakım doluluk oranları, genel sağlık hizmetlerinin işleyişi gibi konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan toplantıda gerçekleştirdiği açılış konuşmasında koronavirüsle mücadelede en önemli silahın aşı olduğunun altını çizdi, tüm vatandaşları aşılarını yaptırmak üzere kendilerine en yakın sağlık merkezlerine davet etti. Toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık tarafından ilimizdeki kamu hastanelerinde genel durum ve planlamaları anlatan bilgilendirici bir sunumda gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.