AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKANINI NİÇİN YALNIZ BIRAKTI?

Dünya 19.01.2022 - 16:02, Güncelleme: 19.01.2022 - 16:19
 

AK PARTİ GEBZE ESKİ BAŞKANINI NİÇİN YALNIZ BIRAKTI?

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze eski ilçe gençlik kolları Başkanı Ertan Kara'nın dedesi ve CHP Gebze eski ilçe başkanı İsmet Kara'nın babası Mehmet kara dün vefat etti.. Mehmet Kara'nın dün Gebze Kadıllı köyündeki cenaze namazına CHP kocaeli ve Gebze kurmayları tama katılım sağlarken, Ak Parti Gebze kurmaylarından ise kimsenin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Oysa AK Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık, Başbakan yardımcısı olduğu dönemde Ertan kara'yı acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmamıştı.. Bu durum siyaset kamuoyunun dikkatini çekerken Ertan Kara'dan "Allah Vefa yapıp samimi olanlara Sağlık sıhhat ve ömür versin Var olasınız.." şeklinde sitem yüklü bir mesaj geldi.. İŞTE ERTAN KARA'NIN CHP'LİLERE TEŞEKKÜR VE AK PARTİLİLERE SİTEM ETTİĞİ O MESAJI "Dedem Mehmet Kara nın cenazesine katılım sağlıyarak şahsımın ve Ailemin acısını paylaşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun YIldızlı, CHP Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca ilçe Başkanı Gökhan Aktaş, İYİ Parti Gebze ilçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP eski milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli eski il Başkanı Cengiz Sarıbay GÜDEF kurucu başkanı Mikail Ozana Çelenk Gönderen GTO Başkanımız Nail Çiler İSTAB başkanımız Turgay Gülere Eş dost Akrabalara Hürmetlerimi Sunuyorum. Allah Vefa yapıp samimi olanlara Sağlık sıhhat ve ömür versin Var olasınız.."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze eski ilçe gençlik kolları Başkanı Ertan Kara'nın dedesi ve CHP Gebze eski ilçe başkanı İsmet Kara'nın babası Mehmet kara dün vefat etti..

Mehmet Kara'nın dün Gebze Kadıllı köyündeki cenaze namazına CHP kocaeli ve Gebze kurmayları tama katılım sağlarken, Ak Parti Gebze kurmaylarından ise kimsenin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Oysa AK Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık, Başbakan yardımcısı olduğu dönemde Ertan kara'yı acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmamıştı..

Bu durum siyaset kamuoyunun dikkatini çekerken Ertan Kara'dan "Allah Vefa yapıp samimi olanlara Sağlık sıhhat ve ömür versin Var olasınız.." şeklinde sitem yüklü bir mesaj geldi..

İŞTE ERTAN KARA'NIN CHP'LİLERE TEŞEKKÜR VE AK PARTİLİLERE SİTEM ETTİĞİ O MESAJI

"Dedem Mehmet Kara nın cenazesine katılım sağlıyarak şahsımın ve Ailemin acısını paylaşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun YIldızlı, CHP Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca ilçe Başkanı Gökhan Aktaş, İYİ Parti Gebze ilçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP eski milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli eski il Başkanı Cengiz Sarıbay GÜDEF kurucu başkanı Mikail Ozana Çelenk Gönderen GTO Başkanımız Nail Çiler İSTAB başkanımız Turgay Gülere Eş dost Akrabalara Hürmetlerimi Sunuyorum.
Allah Vefa yapıp samimi olanlara Sağlık sıhhat ve ömür versin Var olasınız.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.