BAŞKAN BÜYÜKGÖZ YİNE MASKESİZ!

Güncel 18.01.2022 - 15:37, Güncelleme: 18.01.2022 - 16:27
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ YİNE MASKESİZ!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz hafta Kocaeli hayrat Vakfı ile birlikte Suriye'nin İdlib kentine ihtiyaç malzemesi yardımları dağıtmaya giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün oradan paylaştığı fotğraflardaki maskesiz hali, Gebzelileri tedirgin etmişti.. Tedirgin etmişti çünkü koronavirüs vaka sayıları tüm dünyada artışta idi ve Suriye'de ise iç savaştan dolayı aşı ve tedavi sıkıntısı çekilmekteydi.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün İzmit'te Kocaeli Valisi. Seddar Yavuz’un yönetiminde gerçekleştirilen İl Koordinasyon toplantısına katılım sağladı. Ve toplantı salonunda başta tanıdık simalar Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir olmak üzere tüm katılımcılar maskeli iken, Zinnur Büyükgöz yine maskesizdi.. Oysa Zinnur Büyükgöz 2 Ağustos 2021 tarihinde koronavirüse yakalanmış ve Gebze Fatih Devlet Hastanesinde yatılı olarak tedavi görmüştü.. Bizce Gebze'nin önder kişisi Büyükgöz, böylesine zor bir pandemi döneminde herkesten önce maske takarak topluma örnek olmalı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz hafta Kocaeli hayrat Vakfı ile birlikte Suriye'nin İdlib kentine ihtiyaç malzemesi yardımları dağıtmaya giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün oradan paylaştığı fotğraflardaki maskesiz hali, Gebzelileri tedirgin etmişti..

Tedirgin etmişti çünkü koronavirüs vaka sayıları tüm dünyada artışta idi ve Suriye'de ise iç savaştan dolayı aşı ve tedavi sıkıntısı çekilmekteydi..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün İzmit'te Kocaeli Valisi. Seddar Yavuz’un yönetiminde gerçekleştirilen İl Koordinasyon toplantısına katılım sağladı. Ve toplantı salonunda başta tanıdık simalar Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir olmak üzere tüm katılımcılar maskeli iken, Zinnur Büyükgöz yine maskesizdi..

Oysa Zinnur Büyükgöz 2 Ağustos 2021 tarihinde koronavirüse yakalanmış ve Gebze Fatih Devlet Hastanesinde yatılı olarak tedavi görmüştü..

Bizce Gebze'nin önder kişisi Büyükgöz, böylesine zor bir pandemi döneminde herkesten önce maske takarak topluma örnek olmalı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.