GEBZE İLÇE SAĞLIKTAN YENİ AŞI, TEST VE KARANTİNA AÇIKLAMASI

Sağlık 12.01.2022 - 22:52, Güncelleme: 12.01.2022 - 22:52
 

GEBZE İLÇE SAĞLIKTAN YENİ AŞI, TEST VE KARANTİNA AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu, Covid-19 ile mücadele için yapılanPCR testi, aşı ve karantina süreci ile ilgili olarak yaptığı yeni açıklamada şu bilgileri paylaştı; "Aşısını ve hatırlatma dozunu olmuş temaslı kişilerin karantinaya alınmamasına karar verilmiştir. Tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğu kaldırılmıştır. PCR testi, yalnıca semptom gösteren kişilere yapılacaktır"
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu, Covid-19 ile mücadele için yapılanPCR testi, aşı ve karantina süreci ile ilgili olarak yaptığı yeni açıklamada şu bilgileri paylaştı;

"Aşısını ve hatırlatma dozunu olmuş temaslı kişilerin karantinaya alınmamasına karar verilmiştir. Tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğu kaldırılmıştır. PCR testi, yalnıca semptom gösteren kişilere yapılacaktır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.