GEBZE VE DARICA MUHARİP GAZİLERİ İÇİN ANLAMLI GÜN

İlçeler 12.01.2022 - 22:27, Güncelleme: 12.01.2022 - 22:27
 

GEBZE VE DARICA MUHARİP GAZİLERİ İÇİN ANLAMLI GÜN

KOCAELİ HABERİ
Darıca Adnan Menderes Kültür merkezinde faaliyelerini sürdürecek olan Gebze-Darıca Muharip Gaziler Derneğinin açılışı bugün törenle gerçekleştirildi.. Gebze-Darıca Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Çoban, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Darıca Belediye Başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Gebze Garnizon komutan vekili ile birlikte çok sayıda  muharip gazi ve davetlinin katılımıyla düzenlenen açılış töreninde ile birlikte, Şehit Emanetleri Sergiside gösterime sunuldu.. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara yaptığı açıklamada "Gebze-Darıca Muharip Gaziler Derneğinin açılışı gerçekleştirildik, Şehit emanetleri sergisini gezdik.  Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Belediyemizin Gazilerimize yer tahsis etmesi sebebiyle Başkanımız Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederim. Gazilerimize hayırlı olsun." dedi.. Dernek Başkanı Hüseyin Coban "Gebze Kaymakamımız Darıca Kaymakamımız Gebze Garnizon Komutan vekili Darıca Belediye başkan yardımcısı Gebze belediyesi kordinatörü ve kalabalık bir Gazi topluluğuyla Gaziler Derneğimizin Açılışını yaptık camiamıza hayırlı olsun" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Adnan Menderes Kültür merkezinde faaliyelerini sürdürecek olan Gebze-Darıca Muharip Gaziler Derneğinin açılışı bugün törenle gerçekleştirildi..

Gebze-Darıca Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Çoban, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Darıca Belediye Başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Gebze Garnizon komutan vekili ile birlikte çok sayıda  muharip gazi ve davetlinin katılımıyla düzenlenen açılış töreninde ile birlikte, Şehit Emanetleri Sergiside gösterime sunuldu..

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara yaptığı açıklamada "Gebze-Darıca Muharip Gaziler Derneğinin açılışı gerçekleştirildik, Şehit emanetleri sergisini gezdik.  Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Belediyemizin Gazilerimize yer tahsis etmesi sebebiyle Başkanımız Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederim. Gazilerimize hayırlı olsun." dedi..

Dernek Başkanı Hüseyin Coban "Gebze Kaymakamımız Darıca Kaymakamımız Gebze Garnizon Komutan vekili Darıca Belediye başkan yardımcısı Gebze belediyesi kordinatörü ve kalabalık bir Gazi topluluğuyla Gaziler Derneğimizin Açılışını yaptık camiamıza hayırlı olsun" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.