GEBZE AK PARTİ VE CHP'LİLER BİRLİKTE ARDAHAN KAZI YEDİLER

Siyaset 09.01.2022 - 07:36, Güncelleme: 09.01.2022 - 07:49
 

GEBZE AK PARTİ VE CHP'LİLER BİRLİKTE ARDAHAN KAZI YEDİLER

KOCAELİ HABERİ
Türkiye'de üst düzey siyaset her ne kadar gerilimli bir havada sürse dahi yerel siyasette saygı ve nezaket kuralları her şeye rağmen devam ediyor. AK Parti Gebze ve CHP ilçe Başkanları, Ardahan kaz gecesinde aynı masayı paylaşarak birlikte kaz yediler.. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan, Kadın kolu başkanı Habibe Çırak, Gençlik kolu başkanı Enes Altuntaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi ile Gebze KAIDER Başkanı Metin Baytöre, Ardahan Dilekdere Hoşeret Derneğinin düzenlemiş olduğu Kaz gecesine katılım sağlayarak aynı masada oturup birlikte ikram edilen kaz eti yediler..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye'de üst düzey siyaset her ne kadar gerilimli bir havada sürse dahi yerel siyasette saygı ve nezaket kuralları her şeye rağmen devam ediyor. AK Parti Gebze ve CHP ilçe Başkanları, Ardahan kaz gecesinde aynı masayı paylaşarak birlikte kaz yediler..

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan, Kadın kolu başkanı Habibe Çırak, Gençlik kolu başkanı Enes Altuntaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi ile Gebze KAIDER Başkanı Metin Baytöre, Ardahan Dilekdere Hoşeret Derneğinin düzenlemiş olduğu Kaz gecesine katılım sağlayarak aynı masada oturup birlikte ikram edilen kaz eti yediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.