CHP KOCAELİ VE ÇAYIROVA KURMAYLARINDAN İYİ PARTİYE TEBRİK ZİYARETİ

Siyaset 08.01.2022 - 16:20, Güncelleme: 08.01.2022 - 16:20
 

CHP KOCAELİ VE ÇAYIROVA KURMAYLARINDAN İYİ PARTİYE TEBRİK ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a makamında bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirerek ayrı ayrı çiçek takdiminde bulundular.. Millet İttifakı ortakları CHP'nin bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan İlhami Bayrak o anları sosyal medyadan "Nezaket ziyaretinde bulunup hayırlı olsun dileklerini ileten Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ,Kocaeli il Başkan Yardımcısı Baran Aydın ,Meclis üyelerine ,ilçe örgütünün ,kadın kollarına ve gençlik kollarına teşekkür ediyorum" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığına atanan İlhami Bayrak'a makamında bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirerek ayrı ayrı çiçek takdiminde bulundular..

Millet İttifakı ortakları CHP'nin bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olan İlhami Bayrak o anları sosyal medyadan "Nezaket ziyaretinde bulunup hayırlı olsun dileklerini ileten Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek ,Kocaeli il Başkan Yardımcısı Baran Aydın ,Meclis üyelerine ,ilçe örgütünün ,kadın kollarına ve gençlik kollarına teşekkür ediyorum" sözleri ile paylaştı..

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabı görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'lİYİ PART ROVA İLÇE BAŞKANLIG' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.