KOCAELİ AK PARTİ'DEN SÜLEYMAN SOYLU'YA TAM DESTEK

Siyaset 06.01.2022 - 06:24, Güncelleme: 06.01.2022 - 06:24
 

KOCAELİ AK PARTİ'DEN SÜLEYMAN SOYLU'YA TAM DESTEK

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla İBB Başkanı ekrem İmamoğlu hakkında "terörle ilintili kişileri işe almak" iddiası ile başlatılan soruşturma ve akabinde görevden almaya, yerine kayyım atamaya varan iddialara,  Ak Parti içinden Numan Kurtulmuş, Şamil Tayyar ve Bülent Arınç gibi çok sayıda önde gelen ismin karşı çıkması, siyaset kulislerinde "Süleyman Soylu'ya parti içinde tepki var. Devlet Bahçeli ve MHP'liler arkasında" şeklinde söylentileri de beraberinde getirmişti.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş geçtiğimiz gün il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile birlikte gittiği Ankara'da ki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nu ile çektirdikleri fotoğraf karesini sosyal medya sayafasından "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşme imkanımız oldu. Kendisine çalışmalarında başarılar diledik." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla İBB Başkanı ekrem İmamoğlu hakkında "terörle ilintili kişileri işe almak" iddiası ile başlatılan soruşturma ve akabinde görevden almaya, yerine kayyım atamaya varan iddialara,  Ak Parti içinden Numan Kurtulmuş, Şamil Tayyar ve Bülent Arınç gibi çok sayıda önde gelen ismin karşı çıkması, siyaset kulislerinde "Süleyman Soylu'ya parti içinde tepki var. Devlet Bahçeli ve MHP'liler arkasında" şeklinde söylentileri de beraberinde getirmişti..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş geçtiğimiz gün il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ile birlikte gittiği Ankara'da ki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nu ile çektirdikleri fotoğraf karesini sosyal medya sayafasından "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşme imkanımız oldu. Kendisine çalışmalarında başarılar diledik." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.