ŞEVKİ DEMİRCİ AK PARTİYE DÖNÜŞ YOLUNDA MI?

Siyaset 02.01.2022 - 21:51, Güncelleme: 02.01.2022 - 22:26
 

ŞEVKİ DEMİRCİ AK PARTİYE DÖNÜŞ YOLUNDA MI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2023 Genel seçimlerine giderken Ak Partinin öz ve kurucu kadrolarına dönüş yapmaya başlamış olması, partili büyüklerine hakaret ettiği iddiası ile geçtiğimiz yıl partiden ihraç edilen  Ak Parti Gebze kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi ve Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'nin de tekrar Ak Partiye dönüş yolunun açılıp açılamayacağı sorusunu da beraberinde getirdi.. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybeden Azize Sibel Gönül'ün o günden beri sessiziliğe gömülerek ortadan kaybolması sonrasında geçtiğimiz gün Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikiları Kurulu üyeliğine atanması, "Şevki Demirci'de affedilecek mi" sorusunu tekrar gündeme getirirken, Şevki Demirci'den flaş bir mesaj paylaşımı geldi..    Şevki Demirci kendisi ile "baba-oğul samimiyetinde" oldukları bilinen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başka oldukları dönemde çektirmiş oldukları keyifli bir fotoğraf karesini, sosyal medyadan "Biz birlikte güldükçe, birlik oldukça her yeni gün daha da güzel olacak. Yeni bir hafta başlıyor. Hep birlikte yeni haftayı güzelleştirelim. Hayırlı Haftalar" mesajı ile paylaştı.. İbrahim Karaosmanoğlu'da geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Kamu Etik Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atanmıştı ve Karaosmanoğlu'nun baştan beri Şevki Demirci'nin partiden ihracına karşı olduğu bilini,yor.. Öte yandan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile halen güçlü bir diyalog içinde olan Şevki Demirci'yi geçtiğimiz aylarda diğer Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'de Çayırova'ya gelerek özel iş yerinde ziyaret ettikten sonra fotoğraf paylaşımında bulunmuştu.. Siyaset kulislerinde "2024 yerel seçimlerinde Şevki Demirci Çayırova'dan bağımsız girse dahi seçim kazanır" sesleri yükselirken, Ak Parti cephesindeki tüm bu yeni gelişmeler Şevki Demirci'nin Ak Partiye dönüş yolunun açılıcağına bir işaret mi bunu bekleyip göreceğiz.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2023 Genel seçimlerine giderken Ak Partinin öz ve kurucu kadrolarına dönüş yapmaya başlamış olması, partili büyüklerine hakaret ettiği iddiası ile geçtiğimiz yıl partiden ihraç edilen  Ak Parti Gebze kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi ve Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'nin de tekrar Ak Partiye dönüş yolunun açılıp açılamayacağı sorusunu da beraberinde getirdi..

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybeden Azize Sibel Gönül'ün o günden beri sessiziliğe gömülerek ortadan kaybolması sonrasında geçtiğimiz gün Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikiları Kurulu üyeliğine atanması, "Şevki Demirci'de affedilecek mi" sorusunu tekrar gündeme getirirken, Şevki Demirci'den flaş bir mesaj paylaşımı geldi..   

Şevki Demirci kendisi ile "baba-oğul samimiyetinde" oldukları bilinen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başka oldukları dönemde çektirmiş oldukları keyifli bir fotoğraf karesini, sosyal medyadan "Biz birlikte güldükçe, birlik oldukça her yeni gün daha da güzel olacak. Yeni bir hafta başlıyor. Hep birlikte yeni haftayı güzelleştirelim. Hayırlı Haftalar" mesajı ile paylaştı..

İbrahim Karaosmanoğlu'da geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından T.C. Kamu Etik Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atanmıştı ve Karaosmanoğlu'nun baştan beri Şevki Demirci'nin partiden ihracına karşı olduğu bilini,yor..

Öte yandan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile halen güçlü bir diyalog içinde olan Şevki Demirci'yi geçtiğimiz aylarda diğer Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'de Çayırova'ya gelerek özel iş yerinde ziyaret ettikten sonra fotoğraf paylaşımında bulunmuştu..

Siyaset kulislerinde "2024 yerel seçimlerinde Şevki Demirci Çayırova'dan bağımsız girse dahi seçim kazanır" sesleri yükselirken, Ak Parti cephesindeki tüm bu yeni gelişmeler Şevki Demirci'nin Ak Partiye dönüş yolunun açılıcağına bir işaret mi bunu bekleyip göreceğiz.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.