Erdoğan o süreyi 6 ay daha uzattı

Ekonomi 01.01.2022 - 09:28, Güncelleme: 01.01.2022 - 09:28
 

Erdoğan o süreyi 6 ay daha uzattı

kocaelihaberi
Erdoğan, Varlık Barışı'na başvuru süresini 6 ay daha uzattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Varlık Barışı'na başvuru süresi 6 ay uzatıldı. Uygulama ile birlikte yurt dışından altın, döviz gibi varlıkların Türkiye'ye getirilmesi kapsama alınmıştı. Yurt içi ya da yurt dışındaki döviz, altın gibi değerler banka ya da aracı kurum vasıtasıyla finansal sisteme entegre oluyor. Varlık Barışı'ndan yararlananlar bildirimde bulundukları varlıklar için vergi ödemiyorlar. Erdoğan 30 Haziran'da da Varlık Barışı'na başvuru süresini uzatmıştı.  
kocaelihaberi

Erdoğan, Varlık Barışı'na başvuru süresini 6 ay daha uzattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Varlık Barışı'na başvuru süresi 6 ay uzatıldı. Uygulama ile birlikte yurt dışından altın, döviz gibi varlıkların Türkiye'ye getirilmesi kapsama alınmıştı. Yurt içi ya da yurt dışındaki döviz, altın gibi değerler banka ya da aracı kurum vasıtasıyla finansal sisteme entegre oluyor.

Varlık Barışı'ndan yararlananlar bildirimde bulundukları varlıklar için vergi ödemiyorlar. Erdoğan 30 Haziran'da da Varlık Barışı'na başvuru süresini uzatmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.