AK PARTİ GEBZE JANDARMADA

Güncel 01.01.2022 - 00:10, Güncelleme: 01.01.2022 - 00:10
 

AK PARTİ GEBZE JANDARMADA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı 2022'ye Gebze Jandrama Komutanlığında görevli nöbet tutan askerler ile girmeyi tercih etti.. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Dursun Ali Arslan ve İlçe Yöneticileri ile birlikte yeni yıla yaklaşırken görev başında olan askerlre "iyi seneler dileğinde bulunmak üzere Gebze Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı 2022'ye Gebze Jandrama Komutanlığında görevli nöbet tutan askerler ile girmeyi tercih etti..

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Dursun Ali Arslan ve İlçe Yöneticileri ile birlikte yeni yıla yaklaşırken görev başında olan askerlre "iyi seneler dileğinde bulunmak üzere Gebze Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler..  

Bir 11 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.