BÜYÜKAKIN'DAN BAŞKANLARLA ANKARA ÇIKARMASI

Güncel 30.12.2021 - 22:30, Güncelleme: 30.12.2021 - 22:30
 

BÜYÜKAKIN'DAN BAŞKANLARLA ANKARA ÇIKARMASI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Avrupa Konseyi YBYK Ulusal Heyet Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün gittiği Ankara'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Kocaeli'nin projeleri üzerine bir toplantı gerçekleştirdikten sonra sosyal medyadan "Projelerimiz üzerine çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bakanımıza şehrimize ve bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışınca oluyor" paylaşımında bulundu.. Başkan Büyükakın'ın bu Ankara ziyaretinde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'da kendsine eşlik etti..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Avrupa Konseyi YBYK Ulusal Heyet Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın bugün gittiği Ankara'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Kocaeli'nin projeleri üzerine bir toplantı gerçekleştirdikten sonra sosyal medyadan "Projelerimiz üzerine çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bakanımıza şehrimize ve bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışınca oluyor" paylaşımında bulundu..

Başkan Büyükakın'ın bu Ankara ziyaretinde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'da kendsine eşlik etti..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.